2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی اسکیزوفرنی داره؟ روانپرشک براش تشخیص داده؟ 

بله ۵ سال پیش ی مدت خوب شده بود ولی الان ۲ ماهه فشار خیلی زیاده روش امروز حس کردم داره برمیگرده

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  
علائمش چیه

از تلوزیون متنفره میگه جیغ میکشن

بوی عطر حس میکنه

حموم نمیره تنها میترسه

برق ها رو همش خاموش میکنه

ی سری صدا نیشنوه سرشو میگیره

البته ن همیشه دوماه ی بار

بله ۵ سال پیش ی مدت خوب شده بود ولی الان ۲ ماهه فشار خیلی زیاده روش امروز حس کردم داره برمیگرده

اها، عزیزم زندگی با یه ادم اسکیزوفرنی خیلییی سخته، معمولا هم بیماری پیشرفت میکنه و بدتر میشه و با درمان هم معمولا کارشون به یه مدت بستری کشیده میشه، من نمیخوام ته دلتو خالی کنم، فقط یه توصیه بهت دارم خودت برو پیش روانپزشک تا راهنماییت کنه و بهت توضیح بده

، ببخش اگه از صحبتام ناراحت شدی😔💙، فقط خواستم اگه میخوای این راه رو بری  با دید باز این راه رو بری

از تلوزیون متنفره میگه جیغ میکشن بوی عطر حس میکنه حموم نمیره تنها میترسه برق ها رو همش خاموش میکن ...

عزيزم كدوم نوع اسكيزوفرني رو داره؟ ميدوني؟ سابقه ي بستري داشته؟

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
اها، عزیزم زندگی با یه ادم اسکیزوفرنی خیلییی سخته، معمولا هم بیماری پیشرفت میکنه و بدتر میشه و با در ...

دورت بگردم ٤ سال پیش دقیقا حتی دکتراش میگفتن معجزه شده دقیق ٣ سال و٦ ماه هييييچ خبرى نبود من اون موقع باهاش آشنا شدم و عاشق شدم

الانم فكر ميكنم بابت فشار روانى هستش ك روشه خيلى داره اذيت ميشه و تو خودشه

امروز خيلى نروس بود من باهاش حرف زدم بغلش كردم خوابيد الان خوب خوبه

فقط ترسيدم ك دوباره برگرده من نميتونم برا ى اسكيزوفرنى خفيف دل بشكونم من عاشقش كردم عشق حرمت داره😖💙 همونطور ک اون تو سلامتش پا پیوند ریه ها و تجاوزی ک بهم شد موند😖💙

ن نمیدونم من وقتی باهاش آشنا شدم خوب بودش باید از مامانش بپرسم

عزيزم توي اسكيزوفرني معمولا (نه هميشه) اگه بعد از حمله اي كه باعث بستري شده توي يك سال بعدشم مجددا حمله وجود داشته باشه احتمال اينكه عودها دائمي بشه زياده. از انواع اسكيزو تا جايي كه ميدونم نوع افكتيو راحت تر از بقيه كنترل ميشه. در كل همونطوري كه خودتون ميدونين متاسفانه قابل درمان نيست. ولي با رعايت كردن و مصرف دارو قابل كنترله، داروهاشو مرتب تو اين مدت مصرف كرده؟

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️