2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 33 پست
سردرد و خستگی و بی حالی و خواب زیاد و همشم گشنمه :))) 

انشاالله ک باشی حالا بودی خبر بده ت همین تاپیک لایکم کن

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه سالم باشه اگه مثبته، 9 ماهه اقدامیم

ان شااله عزیزم

مثبته بارداری حتما

من ۵سال اقدامم ناامیدم دلشکستم برای من دعا کن😔

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
سلام خوبم مرسی عزیزم خوبه قندوق ی کاری کرده از گوشت ومرغ بدم اومده دارم بد غذا میشم😩

خخخخخ خیلی ها از مرغ بدشون اومده بعد بارداری توهم جزوشونی 😁همین که خدا بهت نینی داد خداروشکر بقیش میگذره 

خدایا تو پناهم باش که بهترین پناهگاهی...
عزیزم چه سختتتت ولی شیرین

هنوز حالت تهوع هام شروع نشده 

شنبه برو ازمایش حتما بارداری

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
خخخخخ خیلی ها از مرغ بدشون اومده بعد بارداری توهم جزوشونی 😁همین که خدا بهت نینی داد خداروشکر بقیش م ...

اره😁انشالله این ماه خودت مامان شی😍😋

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت