2777
2789
عنوان

یعنی ما خانما ی کارایی میکنیم ک اگ شوهرامون انجام بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 78 پست
به مذهبی بودن ربطی نداره 😂😂😂😂😂 وای خدا به این مربوط مرد و زن فرق دارن درسته هممون از این حرف ...

نه عزیزم تو خانواده ما اصلا اینجوری نیست 

زن و مرد در کنار هم زندگی میکنن نه مقابل هم

من گفتم نرو رفتی تصادف کردی دیگه چه صیغه ایه مگه کلید اسراره

ما اطلاع میدیم که دارم میرم فلان جا که نگران نباشه بدونه کجاییم مرد هم متقابلا همینطور 

البته هیچکدوم قرار نی بریم پارتی و رقص و اینا که طرف بخواد مخالف باشه!

اجازه گرفتن فقط مختص بچه ها وبرده هاست اگه روزی خدای نکرده به همچین جایگاهی برسم که نیاز باشه انسان بودنمو کنار بذارم و اجازه بدم کسی برام تعیین تکلیف کنه و بگه برو نرو بخور نخور بشین نشین

حتما اون زندگی رو تموم میکنم.

روش زندگی ادما متفاوته.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم ی اطلاع دادن کافی باشه     اجاااازه😐😂 دارم تصور میکنم اقاااا اجازه😢🤚🏻میشه ب ...

اسمان تر خدا میبینی ، منم اطلاع میدم بهش.

آره فکر کن بگی اقا برم یه روسری بخرم اونم باد بندازه گلوش بگه نههههه بشین سرجاااات ضعیفه،زنو چه به تنهایی بیرون رفتن یوهاهاها😐😡 بعد بری بیرون بفهمه شب با کمربند سیاه  و کبودت کنه😢

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

نه عزیزم تو خانواده ما اصلا اینجوری نیست  زن و مرد در کنار هم زندگی میکنن نه مقابل هم من گفتم ...

من به خانواده کسی کاری ندارم🙁

منم نگفتم برده باش

دقت کنی همون اولش هم گفتم اطلاع باید داد نگفتم بگید که میشه بریم خیابون اجازه هست🙁🙁

بحث کلا عوض شد😑

بیخیال

تهش همین بدون اطلاع هیچ کدوم نباید جایی برن😊

همون که اولش من گفتم تهش هم شما

بعدشم کلید اسرار نیس که اتفاقه گلم

حالا هرچی

🙂😊💚

Kendin istediğin gibi yaşa👼
من به خانواده کسی کاری ندارم🙁 منم نگفتم برده باش دقت کنی همون اولش هم گفتم اطلاع باید داد نگفتم ب ...

نه والا شما نگفتی اطلاع گفتی بااااید حرفشو گوش کنی

و ازم پرسیدی اگه اطلاع دادی و اون مخالف بود بازم میری ؟منم گفتم اره گفتی نه نباید بری اگه مخالف باشه 

بایدبهش  اطلاع بدی و اگه گفت نه تو هم نری

خب این میشه همون اجازه دیگه!

نه والا شما نگفتی اطلاع گفتی بااااید حرفشو گوش کنی و ازم پرسیدی اگه اطلاع دادی و اون مخالف بود بازم ...

برو یه نگاه بکن بعد

خب شاید شما شوهرت راضی نباشه هم هرجا خواستی بری ولی طرز زندگی ها فرق داره دیگه بیخیال حالا

بیا تایپک عکس زدن بیا اونجا

تایپک مورد علاقه نینی سایتیا😂

اسمان تر خدا میبینی ، منم اطلاع میدم بهش. آره فکر کن بگی اقا برم یه روسری بخرم اونم باد بندازه گلوش ...

😂😂😂😂😂

توام بگی اقا ببخشید غلط کردم اقا خاک پاتم ببخش اقا

😂😐

برابری#  

حرفی برای گفتن توی امضام ندارم اما آرزو میکنم الان که داری اینو میخونی دلت آروم باشه و لبخندم رو لبات دوست من♡
برو یه نگاه بکن بعد خب شاید شما شوهرت راضی نباشه هم هرجا خواستی بری بیخیال حالا  بیا تایپک عک ...

نیاز به نگاه انداختن نیست همینارو گفتی عزیزم مطمئنم ولی بیخیال درکل همونطور که گفتم روش زندگی ادما متفاوته

شما معتقدی اگه همسر اجازه نده نباید رفت بیرون من معتقد نیستم  همین ❤ 

نیاز به نگاه انداختن نیست همینارو گفتی عزیزم مطمئنم ولی بیخیال درکل همونطور که گفتم روش زندگی ادما م ...

منم بالا ویرایش زدم

شاید شما اون طور باشی

یکی نه

طرز زندگی ها فرق داره

قبول دارم🙂

👌💗

امبرهرد فمنیسته اجازه نمیگیره 😅

یعنی شما اگ ب شوهرت ب قول خودتو اطلاع بدین ک دارید میرید بیرون بگه ن فعلا نرو و دلیل هم بیاره بهش بی احترامی میکنی و میری؟ یعنی شما ب نظر هم احترام نمیذارین؟ ما هم اطلاع میدیم ولی من گاهی شوهرم میگه بذار ی روز دیگه فعلا نرو اصلا کارت دارم بمون خونه‌. باید بزارم برم؟؟؟ 

یعنی شما اگ ب شوهرت ب قول خودتو اطلاع بدین ک دارید میرید بیرون بگه ن فعلا نرو و دلیل هم بیاره بهش بی ...

نه اصلا مسئله این چیزا نیست!

وقتی دلیل وجود داشته باشه خب ادم نمیره دیگه لج و لجبازی که نیست 

اطلاع دادن هم یعنی همین.

اما اینکه اجازه بگیرم بگم اجازه میدی برم اونم بگه اره برو یا نه صلاح نمیدونم نرو  این رو به هیچ عنوان نمیپذیرم 

کلا گفتن جمله اجازه میدی برم رو بد میدونم تحقیر امیزه.