2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 26 پست
حقیقته

والا من خودم تجربه کردم.دوس ندارم کسی اشتباه من بکنه. حالا چرا بعضی ها ادعای عاقلی دارن نمیدونم

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
زندگی سخت شده واقعااااا سخته پول دراوردن مثل ۵ سال پیش اسون نیس

موافقم وضع اقتصادی وحشتناکه اما جوونای ما خیلی تنبلن! منتظرن کنکور بدن سربازی برن فوق لیسانس بگیرن بعدش باباشون براشون کار پیدا کنه! 

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من خودم تجربه کردم.دوس ندارم کسی اشتباه من بکنه. حالا چرا بعضی ها ادعای عاقلی دارن نمیدونم

من خودم دارم خریت ممکنو میکنم

هزار تا خواستگار پولدار دارم ک از خونواده خوبیم هستن

ولی خب درگیر عشق و عاشقی شدم و فک میکنم ازین بهتر برام پیدا نمیشه😐

من خودم دارم خریت ممکنو میکنم هزار تا خواستگار پولدار دارم ک از خونواده خوبیم هستن ولی خب درگیر عش ...

کاش میتونستم منصرفت کنم.یه آقای فوق العاده.از همه نظر .کار خانواده اخلاق وضع توپ.ردش کردم بخاطر عشق

بعدش سرم ب سنگ خورد چ فایده با یه بچه 

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
وای جدا؟ چرا مگه از زندگیت راضی نیستی؟؟؟ چند سالته؟

بخدا....۲۹سالمه.....۱۹سالگی عاشق شدم....از موقعیت کاری و خانواده همسرم راضی نیستم.....

من خودم دارم خریت ممکنو میکنم هزار تا خواستگار پولدار دارم ک از خونواده خوبیم هستن ولی خب درگیر عش ...

منم خواستگار زیاد داشتم با موقعیت خوب ولی اگر با کس دیگ ازدواج میکردم همیشه فکر میکردم که ممکن بود با اون خوشبخت تر بشم ولی خانواده طرفو بشناس ،یکی این که ببین چقد خانوادش براش ارزش قائلن و بهش احترام میزارن بعدشم ازدواجو اسون بگیر اما نه انقد اسون که فکر کنن بی ارزشی