2777
2789
عنوان

عکس خونمون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 49 پست
آشپزخونمون سر پذیراییه

در مطبخت کجاس همونحا ی ستون کابیته قابلمه رو بذار رو اون قشنگ میشه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

چ کابینتای خوشملی😢چ خونه خوشملی😍 هرکی مثه من پله دوست داره تو خونه دوبلکس بزن لایک قشنگه رو🤣😍

چشمات قشنگ میبینن عزیزم

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مطبخت کجاس همونحا ی ستون کابیته قابلمه رو بذار رو اون قشنگ میشه

جلوی ورود به مطبخ و میگیره

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
جلوی ورود به مطبخ و میگیره

نمیگیره رو سر ستون  کابیت سفیدها ؟🤔

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

گلم علتشو ميگي؟منم گذاشتم

از اصول چیدمان و فضاهای داخلیه 

علتشم اینک هم اینک چشم نواز نیس 

هم عمر مفید تی وی به دلیل تابش افتاب میاد پایین 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
از اصول چیدمان و فضاهای داخلیه  علتشم اینک هم اینک چشم نواز نیس  هم عمر مفید تی وی به دل ...

مرسي گلم نميدونستم ممنونم ازت ك گفتي

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم
عزیزم فرشاتو یکن وسط تر بذار عالی میشه

آخه خونمون زیاد بزرگ نی

منظورم اینه که یکم بیشتر بکششون سمت چپ عکس قرینه باشه

اهان ok😊

دستشورو گازت کجاس

تو اتاق پخت

ینی چی اتاق جداس گرمت نمیشه چ جالب تاحالا نشنیدم این سبک معماری ببینم

جدی میگی؟ اره دیگه یه اتاق کوچیک که سینک و یه خورده کابینت و گاز و هود توشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792