2777
2789
عنوان

فروش سهام

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 36 پست
خیلی طول میکشه؟

نه کاری نداره اگه شمارت شماره ای باشه که باهاش سهام عدالت گرفته بودی الان مثلن سهام عدالت من باشماره بابام بود ویرایش زدم وقتی داشتم مستقیم میکردم شدشماره خودم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه کاری نداره اگه شمارت شماره ای باشه که باهاش سهام عدالت گرفته بودی الان مثلن سهام عدالت من باشماره ...

من اون خطی که باهاش سهام میگرفتم اصلاندارمش ونمیدونم چنده،این یکیم که باهاش ازادسازی کردم به اسم شوهرمه.ولی یه خط دارم له اسم خودم برم ویرایش کنم بانک؟

نه کاری نداره اگه شمارت شماره ای باشه که باهاش سهام عدالت گرفته بودی الان مثلن سهام عدالت من باشماره ...

منم همینکارو کردم اما موقع فروش همون شماره قبلی بود گفت برو بانک عوضش کن

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
من اون خطی که باهاش سهام میگرفتم اصلاندارمش ونمیدونم چنده،این یکیم که باهاش ازادسازی کردم به اسم شوه ...

نه اگ فعاله ببرش همرات موقع فروش ک پیامک واست بیاد واردش کنه

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....

از طریق کار گذاری بفروش شوهرم فروخت براش ۱۰ روزه ریختن من از طریق بانک فروختم ۲ ماه طول کشید تا ریختن 

البته بگم واسه شوهرم نصفش رو فعلا ریختن ولی باز از بانک بهتر بود

سلام عزیزای دل لطفا واسه سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستید 😍
توسایت سهام عدالت میتونی ویرایش بزنی عوضش کنی لازم نیست  تابانک بری

اینجاک عوض میشه اما کافینت ک میرم میگه شماره قبلیته...

بنظرم کافینت ها هم از طریق کارگزاری میفروشن واسع آبجیم کمتر از هشت روز ریختن...اما بانک تجارت خانمه میگف دوماه طول کشید تا ریختن..