2777
2789
عنوان

عکس برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 244 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی من چشام عسلیه فکر میکنم ترکیبمون قشنگ میشه  دوسداری اسم برادرزاده هات چی باشه عشقم؟

اسی قشنگ خواستگاری کرد از داداشت ⁦🤦🏼‍♀️⁩⁦🤦🏼‍♀️⁩😂😂😂😂😂😂😂

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
چ‌شماش رنگیه موهاشم زیتونی

بخدا بره مدلینگ بشه آینده داره 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
گیس بریده ساکت بشین یه گوشه تا نیومدم برات😤😤😤

😂😂😂بابا فقط دارم خوب انلایز میکنم 

بزار بپرسم سیکس پک ندارع😆وگرنع برم خونشون برا اموزش😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خوبه خدا حفظش کنه  اما مدلینگ اسم داره ولی بدرد نمیخوره حیفه

😁😁خيليم بوره

كسي كارش نداشته باشه

بسيار بسيار عاااالي

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه
ن کامل    تازه 18 سالش شده اون برادرم 20 سالشه تازه داره ریش درمیاره

کدوم برادرت😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای من پوکیدم ع خندع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

به نظر من درکنار تحصیلش ادامه بده...تنها مدلینگ نه...درضمن به نظرم چهرش ماشاءالله برای بازیگری هم خوبه

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/