2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم دیگه میخوام بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرزاده منم همینجوری بود داروخانع ی قرص داد چن دونه ک خورد خوب شد

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

عزیزم اگه شب ادراری داره

از فردا شروع کن تا ساعت ۹ شب مایعات هرچقد دوس داره بخوره بعد اوننزار بخوره یعنی یه ساعت مونده نزار مایعات بخوره

فقط موقه خوابش یا دارچین پودر شده بریز تو اب ولرم بخوره یا هل کوبیده شدعه دم کن بخوره بیشتر هل جواب میده 

من دخارم عین دخترت بود یه هفته بااین برنامه درست شد

طب سنتی گفت اینو بهم 

دارچین و هل قبل خواب بهش بدی کلیهرهاش گرم میشن واین اتفاق نمی افته 

در طول  روز میتونی یه بار بهش دمنوش دارچین عسل بدی  شبم خوابیدنی هل رو دم کنی بخش بدی معجزه میکنه 

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

من از یکی شنیدم بچش اینجوری بود گفت چند وقت سنجد دادم خورده خوب شده ميخاي امتحان کن

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋

لطفا این رو به همسرتون نشون بدید یکی از دلایل از بین نرفتن شب ادراری دخترتون می‌تونه عذاب وجدان و استرسی باشه که به خاطر برخورد زشت همسرتون باشه ایجاد شده.

منم وقتی بچه بودم و مشکلی واسم پیش میومد بابام با مامانم بدرفتاری می‌کرد و حالم بدتر می‌شد.

تشویقش کن بگو اگه خودتو نگه داری برات مثلا فلان چیزو میخرم با جایزه بهش انگیزه بده

اخه عزیزم من بچه تو خواب ازکجا میدونه که جیش داره

من دخترم ایتطور بود میکفتن ازاسترسه ولی اصلا استرسی نبود و کاریرهم نمیوردیم که استرس بگیره 

تااینکه دکتر بردم سنو کرد کلیه هاشو سالم بود بردمش طب سنتی  گفت از سردی کلیه هاش هست

واقعام راست گفت

من دخترم ۷سالش بود خیلی نگران بودم ولی خدارو سکر بادهل و دارچین معحزه شد کافیه قبل خواب مایعاتو کم کنی بخدا من خودم برایراینکه به نتیجه برسم وقتی میگفت تشنمه یع قورت اب میدادم نه بیشتر

و هل دم کن قبل خواب بهش بده  و روزها هم پودر دارچین زو بریزتواب دلرم همراه عسل بده