2777
2789
عنوان

خیلی خوش میگذره 😎😍

106 بازدید | 10 پست

سوار ماشینم شدم و نم نم داره بارون میاد و هوا لطیفه و داره بوی خاک نم خورده میاد 😍😍😍

خیلی عالیه

دارم به سمت یه رستوران مجلل حرکت میکنم

دوستام هم منتظرن تا من برسم

بالاخره رسیدم

بعضیاشون و خیلی وقت بود که ندیده بودم

قراره تا صبح بریم کافه گردی و رستوران گردی

و

حسابی خوش بگذرونیم

و

در کنار هم یه تابستون عالی داشته باشیم

تخیل#  

شما هم بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍کرونا رفته امشب شب عروسیمه توی لباس عروس با یه آرایش ملایم منتظرم عشقم از راه برسه وبالاخره بعد از این همه دوری ودلتنگی بهم برسیم وبریم زیر یه سقف

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

بیدار شدم دیدم جمعه نیست و شنبه ایست ک روحانی قول داده بود فقط دیگر مردم پوششان عوض شده بود و خانه ها تغییر کرده بود و عکس روی پولشان آدمیزاد نبود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

چقد تخیلاتتون کوچیکه 

بذار من تخیل کنم

من الان ۲۵ سالمع توی اوج جوونی با کسی که اندازه دنیا دوسش دارم توی ماشینم نشستم(ماشینم مازراتیه)😉😉

جوجومم صندلی عقب نشسته و داریم میریم سمته فرودگاه همه وسایلمونو جم کردیم که مهاجرت کنیم به مجارستان (کشور مورد علاقم )

وختی از هواپسما پیاده شدم میرم توی یه واحد از برجی که نصفش ماله همسرمه جووون😍😂

توی مجارستان بیزنس میکنم و همسرمم شغلش عالیه و درامد خوبی داریم و برای همین ۱۰ تا بچرو به سرپرستی قبول کردیم واقن ته رویام اینه

از خواب پا میشم و میبینم تو آمریکام همون کشوری که آرزومه که مهاجرت کنم اونجا  و یادم میاد شب یه اجرای بزرگ دارم و خودمو براش آماده میکنم (من عاشق رقصم و همیشه آرزومه ی روزی بتونم برم امریکا و اونجا دنسر بشم)