پروتروزوئیک مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 485 عنوان میشه توضیح بدید چرا؟؟؟؟؟ 132 بازدید | 6 پست چرا تاپیکی که استارتر یه سگ هاسکی خریده بودن تعطیل شد؟چرا بعضی از ما اینطوری شدیم؟!یعنی انقدر اعصاب ملت خراب شده که تحمل خوشحالی و ذوق یکنفر رو ندارند؟!مهربان_باشیم# مهربانتر.باشیم# 🐩🐕🐶😊😊😊 شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدا بر منتهای میل خود کامران شدم🌷 1399/05/15 | 01:07 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 هاسکی تو ایران؟؟؟تاپیکشو ندیدم ولی ایران جای هاسکیه؟ جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
دریاااااااااااا عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 1744 هاسکی تو ایران؟؟؟ تاپیکشو ندیدم ولی ایران جای هاسکیه؟ همین برف و سرما میخواد
sepid_love عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 890 نه ندارن. میگن هرچی ما دوس نداشتیم وبه سلیقمون نبود بقیه هم نبایدداشته باشن😐تحمل عقیده ای مخالف عقیده عصرخجریشونو ندارن من عقل راکنارت یک لحظه برنتابم💑
پروتروزوئیک مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 485 هاسکی تو ایران؟؟؟ تاپیکشو ندیدم ولی ایران جای هاسکیه؟ مهربان..سگ هاسکی نژاد های مختلفی داره و همه اونها هم مخصوص برف و سرما نیستن. شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدا بر منتهای میل خود کامران شدم🌷
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 مهربان.. سگ هاسکی نژاد های مختلفی داره و همه اونها هم مخصوص برف و سرما نیستن. نمیدونستم یعنی تا الان درموردش نخونده بودم چیزی جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
نازلیییییی_۲ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 16912 هاسکی تو ایران؟؟؟ تاپیکشو ندیدم ولی ایران جای هاسکیه؟ من تو محلمون دو تا دیدم!!! یه بار که تو پارک بودیم سگه از این سر پارک دوید سمت ما داشتم سکته میکردم!سگای کوچولو باز یه چیزی ولی بیچاره سگ هاسکی جاش تو شهر و زندگی شهری نیست خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم