2777
2789
عنوان

مجردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا اونا گیر نمیدن. من خودم نه کسیو دارم باهاش تلفنی حرف بزنم نه جایی دارم برم.تازه مامانم میگه گاهی برو خرید دلت باز بشه.خونه موندن رو دوست دارم بیرون از خونه آرامش ندارم

ب من اصلا گیر نمیدن با اینکه من چادری هم هستم شده بعد از بابامم اومدم خونه

عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃
در جواب امضات @دخترپاییز78   😂😂

مرسی😂❤

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

نه مال من گیر نمیدن ولی از بس اذیت میشم همش دلم میخواد یه راه چاره داشتم 

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
نه بابا امروز گوشیم زنگ میخورد مامانم اورده داده بهم میگه آرمانه..     از این حجم از روش ...

وووااای😐من دوستای دخترمم زنگ بزن بزور باید جواب بدم

ازدواجم فعلا نمیشه متاسفانه..واقعن که از مجردیم هیچی نفهمیدم

اره منم چیزی ازش نفمیدم:((

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

مامانم درظاهر نشون میده اعتماد داره ولی زیرزیرکی حواسش هست درحالی که من چندماه چندماه ازخونه بیرون نمیرم وفوق العاده خجالتیم

امروزهم گیرداده بود چرا ابروهاتو مرتب کردی این ابروهایی که من دارم جز مسخره شدن هیچی برام ندارن

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم