2777
2789
عنوان

بچه ها خیانتشو سرکوفت کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 45 پست
دوست دارم بچه کوچیک دارم ... چجوری شرمندش کنم 

بروش نیار

اصلا در موردش حرفم نزن

جلو دیگران اینقدر ازش تعریف کن و بگو خیلی حوبه  و اقا و اینا 

خودش شرمنده میشه 

خواهش میکنم زندگیت خراب نکن

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت به روش نیاوردی؟

شهرستان ک بودم ازش دور بودم چند روز بهش گفتم دارم عذاب میکشم نمیتونم فراموش کنم. اونم کلی دلداریم داد ک من شرمندم ... بیشتر از قبل دوست دارم مدیونی فکر بد بکنی دربارم چون من توبه کردم .... چند روز حالم خوب بود اما فقط چند روز ...

عشقم دخترم 
بروش نیار اصلا در موردش حرفم نزن جلو دیگران اینقدر ازش تعریف کن و بگو خیلی حوبه  و اقا و اینا ...

خودم بعد زایمان عصبی و بد اخلاق شدم نمیتونم باهاش خوب باشم متاسفانه کلا اخلاقم عوض شده 

عشقم دخترم 

این طوری فقط زندگیتو خراب میکنی

هر وقت فکر بد اومد به ذهنت این آیه رو بخوان اکه واقعا با ایمان بخونی نجات پیدا میکنی 

أُفَوِّضُ أَمْری إِلَی اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ [1]

یعنی کارم رو بخدا واگذار میکنم همانا که او بیناست نسبت به بندگانش

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو

نه نگو

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

من بودم جرش میدادم

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
دوست دارم بچه کوچیک دارم ... چجوری شرمندش کنم 

عزیزم...برای شوهرت دعا کن هدایت بشه..

زمان همه چیو درست میکنه.صبر کن....اروم میشی

خدایاشکرت،یه دونه صلوات انشاالله صحیح و سالم دوران وسپری کنم.
دوستان من ۴٠ هزار تا صلواتم مونده کسی میتونه کمکم کنه ؟  منم دعاتون میکنم و تو مشهد برای حاجتا ...

من ۵۰۰ تا برات میخونم عزیزم

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪