2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 71 پست
بابا خیلی تخیلی بود😂😂

افتضاح بود رفت محضر طلاق گرفت یک ساعته و مامان پسره اومد ب ماملنم گفت چرا با شوهرت ک پسرمه نمیخوابی رو خوندم رد دادم از تخیلی بودنش

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یه خواستگار داشتم خیلی احساساتی بود وقتی اومد خواستگاری بعد رفتیم تو اتاق حرف بزنیم من خیلی یخم کلا ...

چ امضای قشنگی😍👍

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
فقط اونجاش که پسره مست کرده بود😂😂😂

من اون قسمتشو پیدا نکردم بخونم. 

مست کردنش کجابود من ندیدیم، 🙈😁😁😁

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
من اون قسمتشو پیدا نکردم بخونم.  مست کردنش کجابود من ندیدیم، 🙈😁😁😁

خخخخخخخ دستشم زد۶ بود ب دیوار تهدید کردع بود میبرمت جایی ک نباید )اشارع ب مکان(

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست