2789
عنوان

خریدام😍+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 27 پست
همیشه تو مدرسه و دانشگاه دفترای من زبانزد بود،چون مامانم با وسواس خاصی بهترین رو میخرید

خیلیم خوب

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
چیشد😅

بدبختی های بعد از لوازم التحریر😂😂😂

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بدبختی های بعد از لوازم التحریر😂😂😂

😂😂😂اهان 

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
همیشه تو مدرسه و دانشگاه دفترای من زبانزد بود،چون مامانم با وسواس خاصی بهترین رو میخرید

بابا مایه دار😂

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
مبارکه عاشق لوازم تحریر و کتابم تو دوران بازنشستگی حتما یه جایی مثل شهر کتاب میزنم

یکی از ارزوهای منم همینه

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
چقد دلم برا مدرسه تنگ شد😢 دانشگام همش تو سالنامه مینوشتم دقتر نخریدم مونده به دلم

منم😣

من تا اومدم دانشگوه مجازی شد🙁

نه بخدا،فقط مامانم حساس بود همیشه بهترین دفترا و لوازم التحریر انتخاب میکرد،آخی یادش بخیر چقد بچه بو ...

دست مامان گلت درد نکنه که اینقدر به فکرت بود

ازونایی بودی که روی وسایلت خیمه میزدی نمیزاشتی کسی دست بزنه؟😁

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞