2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 29 پست
بله ولی دلم برا مامانم می سوزه    

پولتو جمع کن یدونه سکه بخر بزار کنار تا کمک هزینه بشه بعدا ولا اونموقع انقدر چیزایه جدید میاد و مارکایه بهتر الانم دستت بستست بیشتر رنگایه خنثی میتونی بخری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تازه دو سال بود عروسی کرده بودم شروع کردم به گرفتن خرده ریزه ها من همشو رنگ فسفری برداشتم ولی ال ...

آن شاءالله به زودی نی نی دار می شی

امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟
آن شاءالله به زودی نی نی دار می شی

انشالا عزیزم حالا هم ای وی اف کردم انشالا فردا معلوم میشه مثبته یانه...دوتا جنینامو گذاشتن ....وااااای اگه دوقلو بشه چی؟؟؟ 😁😍

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه

سعی کن کم بخری ولی مارک عالی بگیری،من همرو اونت و چیکو برداشتم البته خرد خرد گرفتم،بعدا هم میخوام ست شونه و برس،شیشه شور،لباس سایز صفر تمام سفید،صندلی غذا،صندلی ماشین و بگیرم انشالا

منم تازه دو سال بود عروسی کرده بودم شروع کردم به گرفتن خرده ریزه ها من همشو رنگ فسفری برداشتم ولی ال ...

گلم دم همین اذان دعات کردن  خدا یه بچه سالم و صالح هم به شما هم به خواهر من بده 

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

انشالا عزیزم حالا هم ای وی اف کردم انشالا فردا معلوم میشه مثبته یانه...دوتا جنینامو گذاشتن ....واااا ...

برات صلوات فرستادم منم بعد کلی نا امیدی و بفکر ای وی اف افتادم با شوهرم حرف زدم تو اوج کرونا مثل هر ماه بی بی چک زدم و مثبت شد به امید خدا برا شمام مثبت بشه

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
گلم دم همین اذان دعات کردن  خدا یه بچه سالم و صالح هم به شما هم به خواهر من بده

ممنون از دعای زیبایت خواهری😘الهی آمین

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه

کریر کالسکه خوبه بخری

رنگ سرمه ای به دو جنس میخوره

لباس های نوزادی بدو تولد سفید بخر

شیشه شیر و اینجور چیزهای ریزم میتونی بخری

اما خیلی مدلای گرون نخر که بچه استفاده نکرد ناراحت نشی اینو ازین جهت میگم که پسرم نه شیشه خورد نه پستونک،همش موند رو دستم

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
سعی کن کم بخری ولی مارک عالی بگیری،من همرو اونت و چیکو برداشتم البته خرد خرد گرفتم،بعدا هم میخوام ست ...

ان شاءالله 

استارتر منم همین کار رو کردم

راستش رو بخوای از یه جهت خوشحالم از یه جهت ناراحت😂

خوشحالی از این جهت که یه مقدار از خریدامو انجام دادم و هم تو بارداری اذیت نمیشم هم از لحاظ مالی به نفعمه

و ناراحت از این جهت که خب روز به روز چیزای جدید تر و قشنگ تر میاد اونارو تو مغازه ها میبینم دلم میسوزه😉

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

ولی اگر تصمیم گرفتی بخری

همه چیز میتونی بگیری

بجز سرویس چوب که باید همون موقع بخری

و لباس چون دخترونه پسرونه داره(البته میتونی بازم یه چندتا اسپرت بخری) 

باقی وسایل رو میتونی بخری

تو گوگل سرچ کن لیست سیسمونی برات یه عالمه لیست میاره از رو یکیش بنویس بعد شروع کن کم کم خریدن و هر چی خریدی خط بزن

رنگ هم به جز صورتی و آبی که به عنوان رنگ دخترونه و پسرونه جا افتاده همه رنگ میتونی بخری😊

سفید طوسی کرم لیمویی.... 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

اگه پیامم به دردت خورد برام دعا کن

از انتظار خسته شدم😥😥

اگه پیامم به دردت خورد برام دعا کن از انتظار خسته شدم😥😥

آن شاءالله چندتا نی نی سالم و صالح و گوگولی مگولی خدا بهت عطا کنه