2777
2789
عنوان

آیا من فقیرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستی پز بدی؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بنظرمن اره فقیرید خیلی هم فقیرید همه چی مالی نیست ک عزیزم شمافقرفرهنگی دارید بدترازمالیه امیدوارم فرهنگتون ثروتمند بشه

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...

مرفه تویی بقیه اداتو در میارن😂 کجات فقیره اخه 

پزو_آشکار# 😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
بنظرمن اره فقیرید خیلی هم فقیرید همه چی مالی نیست ک عزیزم شمافقرفرهنگی دارید بدترازمالیه امیدوارم فر ...

از کجا فهمیدی فقر فرهنگی دارم؟

بامدادخمار      وزن ۸۱.۷۰۰        قد ۱۷۰

عزیزم فقیر ندیدی به نون شب محتاجه؟

فقیر ندیدی پول دارو درمان نداره؟

فقیر ندیدی اساساش و ریختن بیرون چون کرایه نداشته بده؟

فقیر پولش کجا بود گوشی بخره نت داشته باشه بیاد بشینه نی نی سایت پز کیف و کفش و ساعت و گوشی و طلا و خونه و ماشینشو بده🙃😑

برای تو از خدا خیر و خوشبختی میخوام   دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن