2777
2789
من سال پیش۲۵شد رتبه ام اینجا ظرفیت۱۰نفره ومن با جزا مشکل دارم منبع پیشنهادی شما چی هست

من محشای گلدوزیان خوندم

کدوم کانون؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
آزمونی؟

نه هنوز اول میخوام فوقمو بگیرم بعد 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤🌱.....و إِنْ أَدْخَلْتَنِی النَّارَ أَعْلَمْتُ أَهْلَهَا أَنِّی أُحِبُّکَ🌱❤(اگر مرا وارد جهنم کردی به اهل آن خواهم گفت ک دوستت دارم)#خدا.....کاربر قدیمی هستم هردو کاربری های قبلی من...😑😑 ..اگه دوست داشتین میتونید تو کانال من به نشانی @Ferdos_H  در تل گرام عضو شوید

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من میگم اول شغل قبول بشی فوق راحت البته نظر شما هم صحیح هست

اخه دلم میخواد ازمون قضاوت بدم 

ولی هنوز دو دلم حس میکنم محدودم میکنه 

واسه همین گفتم اول فوق بخونم 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤🌱.....و إِنْ أَدْخَلْتَنِی النَّارَ أَعْلَمْتُ أَهْلَهَا أَنِّی أُحِبُّکَ🌱❤(اگر مرا وارد جهنم کردی به اهل آن خواهم گفت ک دوستت دارم)#خدا.....کاربر قدیمی هستم هردو کاربری های قبلی من...😑😑 ..اگه دوست داشتین میتونید تو کانال من به نشانی @Ferdos_H  در تل گرام عضو شوید
اخه دلم میخواد ازمون قضاوت بدم  ولی هنوز دو دلم حس میکنم محدودم میکنه  واسه همین گفتم او ...

به نظرم هم وکالت شرکت کن هم قضاوت واصلا به این چیزها فکر نکن وفقط به هدفت فکر کن

به نظرم هم وکالت شرکت کن هم قضاوت واصلا به این چیزها فکر نکن وفقط به هدفت فکر کن

نه اصلا وکالت خیلی چالش داره من پدرم وکیله نمیخوام برم سراغ این شغل

نه اصلا نمیدونم چی بایدبخونم ازکجاشروع کنم؟؟ من ترم ۴ تموم کردم شما چی میخونی؟درست تموم شده؟

من ترم ۶تمام کردم امسالم سال دوم آزمون میدم سال پیش یک ماه خوندم

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز