2777
2789
عنوان

چه گیری کردیما😐

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 24 پست
بخدا من کاریشون ندارم  تا خوشن که خوشن ولی همین ک بحثشون میشه آوار میشن سر من

توام خیلی جدی و تند برخورد کن،بعدا مشکلی پیش بیاد میگن ما از کجا همو می‌شناختیم؟این مارو معرفی کرد،دیدم ک میگم فدات

🪐

توام بگوازاین بعد ویزیت رایگان نداریم مشاوره میخواین هزینشم لطف کنین😂

بابا وقتی خوشن یادی از من نمیکنن هم به مشکل میخورن من میشه دفتر رفع مشکلات رل ها😂

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توام خیلی جدی و تند برخورد کن،بعدا مشکلی پیش بیاد میگن ما از کجا همو می‌شناختیم؟این مارو معرفی کرد،د ...

خودشون رفیق شدن😂 تو اینستا من ی عکس استوری کردم از دوستم پسر خالم رفت مخشو زد😂

من فقط میگم چم والا😐 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
چند سالشونه؟! اصلا کاری نداشته باش باهاشون اصلااا من دوست خودم عاشق داداشم شده بود به من گفت منم گ ...

پسر خالم‌۲۸ 

دوستم ۲۰ 

بخدا من کاریشکن ندارم اینا میان سراغ من

پسرخاله ی منم عاشق دوست صمیمیم بود.منم مشکل تو رو داشتم😂😂

چیه بابا خداوکیلی 

من هم‌دوستمو خیلی دوست دارم هم پسر خالمو 

ولی اگ‌مشکلی پیش بیاد پس فردا یقه منومیگیرن 

هفته پیش ک باهم عشق و حال بودن یه سراغ از من نگرفتن 

حالا امروز که دعواشون شده اومده سراغ من

بخدا این دوستیام چه مسخره و بی پایه شده ...فقط تو دخالت نکن همین،حتی اگه اصرار کردن

هی میاد از روابط فامیلی ما میپرسه با اینکه ۶ ۷ ساله دوستیم‌همع چیمو میدونه 😐