صد دفعه گفتم به من ربطی نداره روابط شما ولی گوش نمیدن باز تا بحثشون میشه میان که من رفع کنم مشکلاتشونو 😐انگار من دفتر مشاوره دارم😂
به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
بابا وقتی خوشن یادی از من نمیکنن هم به مشکل میخورن من میشه دفتر رفع مشکلات رل ها😂
به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
توام خیلی جدی و تند برخورد کن،بعدا مشکلی پیش بیاد میگن ما از کجا همو میشناختیم؟این مارو معرفی کرد،د ...
خودشون رفیق شدن😂 تو اینستا من ی عکس استوری کردم از دوستم پسر خالم رفت مخشو زد😂
من فقط میگم چم والا😐
چند سالشونه؟! اصلا کاری نداشته باش باهاشون اصلااا من دوست خودم عاشق داداشم شده بود به من گفت منم گ ...
پسر خالم۲۸
دوستم ۲۰
بخدا من کاریشکن ندارم اینا میان سراغ من
پسرخاله ی منم عاشق دوست صمیمیم بود.منم مشکل تو رو داشتم😂😂
چیه بابا خداوکیلی
من همدوستمو خیلی دوست دارم هم پسر خالمو
ولی اگمشکلی پیش بیاد پس فردا یقه منومیگیرن
هفته پیش ک باهم عشق و حال بودن یه سراغ از من نگرفتن
حالا امروز که دعواشون شده اومده سراغ من
بخدا این دوستیام چه مسخره و بی پایه شده ...فقط تو دخالت نکن همین،حتی اگه اصرار کردن
هی میاد از روابط فامیلی ما میپرسه با اینکه ۶ ۷ ساله دوستیمهمع چیمو میدونه 😐