2777
2789
عنوان

ممکنه بی بی چک...

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 41 پست
بزار ۰ند روز از موعدت بگذره بعد برو که مطمئن خر هم باشه.الان موعدت هست؟

تو کامنتای قبلیم جریان سیکلمو گفتم ممنون میشم بخونی

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این ماه کلومیفن خوردم روز سوم تا هفتم قبل از مصرف کلومیفن21_24روزه بودم ماه قبلم قرص خورده بودم 31 ...

اگه این دفعه اثر نکرد به دکترت بگو قرص لتروزول بده من دوتا از پسرام رو با لتروزول همون بار اول باردار شدم

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
این ماه کلومیفن خوردم روز سوم تا هفتم قبل از مصرف کلومیفن21_24روزه بودم ماه قبلم قرص خورده بودم 31 ...

شاید چون دارو مصرف کردی کاذب نشون بده...بزار ۱۰ روزی از موعد پریدیت بگذره برو آزمایش 

خدایا شکرت😍🤲
ن دیگه هر وقت بی بی چک مثبت شو ،برو

اگر تا دوروز دیگم منفی شد و پری نیومد

اونوقت چیکار کنم

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
شاید چون دارو مصرف کردی کاذب نشون بده...بزار ۱۰ روزی از موعد پریدیت بگذره برو آزمایش 

آخه نمیدونم موعدمو 24 سیکل حساب کنم که دراین صورت 10روز بعدش میشه فردا

یا موعدمو ماه پیش حساب کنم که سیکلم 31 روزه بوده😞

بنظرم اگر باردار بودی نشون میداد.حالا بازم چند روز صبر کن. اولین ماه اقدامت بود؟

ن یک سال و خورده ای اقدامم

پلی کیستیکم😭

آخه نمیدونم موعدمو 24 سیکل حساب کنم که دراین صورت 10روز بعدش میشه فردا یا موعدمو ماه پیش حساب کنم ک ...

به نظرم موعد ماه پیشت اگه اشتباه نکنم دیگه داره تخصصی میشه 😂

خدایا شکرت😍🤲
اگه این دفعه اثر نکرد به دکترت بگو قرص لتروزول بده من دوتا از پسرام رو با لتروزول همون بار اول باردا ...

باشا ممنون

شمام مشکل داشتید که قرص خوردید

ن یک سال و خورده ای اقدامم پلی کیستیکم😭

عزیزم ناامید نباش.ولی هرماه هم زیاد بهش فک نکن هرچقدز بیخیال تر باشی بهتره.

ان شالله که خیلی زود نتیجه میگیری عزیزم

خدایا شکرت......❤❤❤
به نظرم موعد ماه پیشت اگه اشتباه نکنم دیگه داره تخصصی میشه 😂

😅

پس یعنی 7روزدیگه

عزیزم ناامید نباش.ولی هرماه هم زیاد بهش فک نکن هرچقدز بیخیال تر باشی بهتره. ان شالله که خیلی زود نت ...

این ماه اصلاااا بهش فکر نکردم

با اینکه سرگیجه و حالت تهوع وگر گرفتی و سینه درد داشتم ولی زیاد بهش فکر نکردم