2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 46 پست
عجله نداشته باش یکم زمان میبره

انشالله زودتر بشه خسته شدم از مجردی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من هم اجتماعیم به خدا خوشگلم هستم اصلنم مالی نیستم دوس دارم خودم و با شوهرم خونه و زندگی مون رو بساز ...

اینارو به من بگین فایده نداره..

میگم تو اجتماع بودن باعث میشه اونی که بخواد خودش میاد جلو..

ولی فعلا به خاطر شرایط اقتصادی که نه شغل ازاد ها تکلیفی دارن نه دولتی ها..

مردم یکم میترسن..شما هم هنوز کــــــــلــــی وقت دارید..

موفق باشید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینارو به من بگین فایده نداره.. میگم تو اجتماع بودن باعث میشه اونی که بخواد خودش میاد جلو.. ولی فع ...

مرسی ممنون همچنین 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
میگن با زبانی ک گناه نکردی دعا کن یعنی بگو بقیه برات دعا کنن من برات دعا میکنم ک یه شوهر همه چی تم ...

فدات بشم انشالله دعای شما برام گیرا باشه به حق امام حسین 

هرکسی باشه برات فرق نداره فقط میخوای ازدواج کنی؟

همه دوست دارن ولی خوب یکی هدفش رسیدن به عشقشه یکی نیاز..

بعد من خودم مجردم دوس دارم ازدواج کنم چون میخوام به عشقم برسم خیلیم دوس دارم

ولی هدفت از ازدواجو باید برا خودت مشخص کنی چون تو اطرافیان دیدم زندگی فقط خوشی و شیرینی نیست انشاالله که برات خواستگار بیاد توهم دعا کن من به عشقم برسم منم خیلی دوس دارم زودتر ازدواج کنیم

هرکسی باشه برات فرق نداره فقط میخوای ازدواج کنی؟ همه دوست دارن ولی خوب یکی هدفش رسیدن به عشقشه یکی ...

من چون به عشقم نمیشه که برسم الان فقد دوس دارم ازدواج کنم از خدا میخوام به عشقت برسی من برام فرقی نداره فقد شوهر میخوام 

عزیزم😍😂 خوب با یه پسر خوب دوست شو شاید جدی شد همه چی

آخه چجوری دوست شم تو این اوضاع جاییم نیست برم پیشنهاد  نیست

منم ارزومه امسال ازدواج کنمو سفید بخت بشم خیلییییی روزهای سختی رو میگذرونم انشالله امسال هردومون ازد ...

انشاالله 😍😍عزیز دلم خوشبخت بشی 

میگن با زبانی ک گناه نکردی دعا کن یعنی بگو بقیه برات دعا کنن من برات دعا میکنم ک یه شوهر همه چی تم ...

عزیزم بی زحمت به منم دعا میکنی ۳۳ سالمه خیلی تو شرایط سختیم دعا کنید امسال ازدواج کنمو سفید بخت بشم انشالله خدا خودش دلتو شاد کنه

ممنونم انشالله امسال هر دومون بختمون باز شه به نحو عالی

انشالله