2777
2789

دوستان یک راهنمایی میخوام بدون توهین لطفا.من عروس کوچیکه هستم.و فامیل هم هستم با همسرم کلا ۴ تا عروسیم.من چون وقت آزاد زیاد داشتم تو مجردی کلاسهای مختلف میرفتم و درسمم نتا لیسانس خوندم بعدش ازدواج کردم.الان پدر و مادر شوهرم از هر فرصتی استفاده میکنن و تو جمع ازم تعریف میکنن مخصوصا پیش جاری هام.ولی اینم بگم از روی قصد نیست بارها دیدم وقتی جاری هام هم هنری یا کار مثبتی از خودشون نشون میدم مورد توجه و تشویق خانواده شوهرم هستن .فقط مشکل اینجاست که از من خیلی تعریف میکنن از آشپزیم از طرز لباس پوشیدنم.از اعتقاداتم از ادب و احترامم .کلا نمیدونم چرا هر کاری میکنم خوششون میاد.و این باعث شده که جاریهای دیگه به جز جاری بزرگم که خیلی متین و پخته هست و از من خیلی بزرگتره بهم حسادت کنن‌.البته تو روم هیچی نمیگن ها شوهرم از مادر و پدرش میشنوه که وسط دعوا منو میکوبن سرشون میگن به اون بیشتر میرسین اونو از ما بیشتر دوست دارید همش از اون تعریف میکنید و فلان.الان به خاطر من یه دعوای بزرگ تو خونشون افتاده که کل خانواده درنیر شدن البته من خودمو قاطی نکردم انگار که از چیزی خبر ندارم ‌فقط رفت و امدمو کم کردم و بیشتر سعی میکنم وقتایی که جاری های دیگه نیسن برم و خیلی بی سر و صدا میرم.میخواستم به پدر شوهر و مادر شوهرم بگم که تو جمع از من تعریف نکنن حتی اگه چیز خوبی هم ازم دیدن و اگه میخوان ازم تعریف کنن پیش همسرم ازم تعریف کنن چون تنها کسی که نیاز دارم بفهمه من چه هنرهایی دارم و چقدر مورد قبول خانوادشم همسرمه نه جاریام و احساس میکنم اگه اونا یکم رعایت کنن این جنگ تموم میشه و جاریام به من به چشم دشمن نگاه نمیکنن.جالبش اینجاست ما تازه ازدواج کردیم و هیچی نداریم یه ماشین که البته پدر شوهرم برامون خریده و از ترس جاریام گفتیم پدرم بزامون خریده‌.و اجاره نشین هستیم.درسته برای ما ماشین خریده ولی اونیکی پسرهاش هم ه  کدوم ۵ سال خونه پدر شوهرم زندگی کردن بدون دادن اجاره و پول اب و برق و گاز و هزینه خرید و خورد و خوراکشون با پدر شوهرم بود.لطفا لطفا دوستانه جواب بدید توهین نکنید

نصف این حسات واسه اینه ک تازه ازدواج کردی. اوکی میشع بعد ی مدت

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جرشون.بده#  

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

😐😐فقط میخوام بدونم یه عروس چه نیازی به تعریف خانواده شوهر داره و چرا باید حسادت کنه اخه مگه خانواده شوهر کین . وای با تصور جاریات یاد بچه ها افتادم

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

راستی اینم بگم اون سه تا جاری دیگه ام شهرستانی هستن و تحصیلاتشون در حد خواندن و نوشتنه.و آشپزیشونم زیاد تعریفی نداره و خیلی هم باز لباس میپوشن.ولی من نه خیلی خودمو خفه میکنم نه خیلی باز و احساس میکنم به خاطر اینکه من با اونا متفاوتم و چیزهای زیادی بلدم اینقد دوسم دارن و این باعث میشه حس بدی داشته باشم

بله عزیزم خوب کاری میکنی بهشون بگو فقط پیش شوهرت تعریف کنه ...منم شرایط تورو دارم ما ۲تا جاریم .وقتی از من تعریف میکنن یا از بچه هام من نمیتونم به چشمای جاریم نگاه کنم از خجالت ...در حالی که جاریم خیلی خوب و مهربونه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

خب الان بریم به مادرشوهرت بگیم ازت تعریف نکنه ؟یا .....اصلا چه احتیاجی داری پیش همسرت تعریفتو بکنن ادما باید با همه ی اخلاق های خوب و بد همدیگرو بپذیرن و دوس داشته باشن شوهرتم د  عمل قدتو میدونه 

به نظرم باید پخته تر عمل کنن الان حساسیت ها رو شما زیاده باید به همه یکسان توجه کنن 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚