2777
2789
عنوان

خانم های شیرازی بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5535 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر کریمی بیمارستان کوثر.خودم چند ماه پیش عمل کردم عالی بود

واااای راست میگی؟!چقدر خوشحال شدم یه نفرو که تازگی عمل کرده پیدا کردم  

علی کریمی؟

میشه یه زحمتی بکشی یکم برام از شرایطش و درد و اینچیزا بگی؟به نظرت میتونم به بچه ام شیر بدم؟درد اذیتم نمیکنه؟

نوبت دهیش چطوره؟هم برا اینکه دکتر ببینتم،هم برای عمل ، زود نوبت میدن؟

ببخشید سوالام زیاده،واقعا نمیدونم چیکار کنم،از طرفی نگران دخترمم هستم

واااای راست میگی؟!چقدر خوشحال شدم یه نفرو که تازگی عمل کرده پیدا کردم     علی کریمی؟ میش ...

عزیزم به من کمتر از یه هفته شد نوبت داد...لاپاراسکوپی عمل کردم..بچه دو ساله هم داشتم بخاطر همون عصرش مرخصم کرد شب نموندم...دردش غیر قابل تحمل نیست..در کل سخت نبود برا من زیاد...از سزارین خیییلی بهتر بود

عزیزم به من کمتر از یه هفته شد نوبت داد...لاپاراسکوپی عمل کردم..بچه دو ساله هم داشتم بخاطر همون عصرش ...

مرسیییی عزیزم که جواب دادی  

,خدا کنه منو هم بعدازظهر مرخص کنه

یه دکتر هست ،توی بیمارستان کوثر جراح عمومی دکتر علی کریمی پیشش عمل داشتیم راضی بودن

دکترعلی کریمی توبیمارستان شهیدبهشتی شیرازهم هستن میخام بدونم همینه؟؟تقریباچندسالشونه؟میخام برم نوبت بگیرم پیشش عمل صفرا...اعتمادکنم برم؟

لایک نکنید لطفاااا.
دکترعلی کریمی توبیمارستان شهیدبهشتی شیرازهم هستن میخام بدونم همینه؟؟تقریباچندسالشونه؟میخام برم نوبت ...

اره همینه فکر کنم .جوون باید باشن خالم پیشش عمل کرد راضی بود