2777
2789

من خیلی امید داشتم به تعویق ولی متاسفانه نشد

دارم به سال بعد فکر میکنم😶😑

به نظرتون قدیم امسال سال اخرشه؟اخه این همه منابعی که گرفتم چی میشه😥اون همه درسی که خوندم چی

کاش بیشتر تلاش کرده بودم که الان به این وضع نمیرسیدم

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکه خدا بخواد

یه تجربه از من داشته باش از همین الان اهسته و پیوسته بخون به نتیجه میرسی هیچ جایی متوقف نشو که سرد میشی 

من یه سالمو از دست دادم سر هیچ و پوچ وگرنه به قبولی خودم ایمان داشتم

خب چرا جایی اعلام نمیشه به صورت رسمی

فعلا مث تعویق من دیگه بهش امید ندارم.

تو نت خوندم بر اساس قانون باید 5سال شانس داشته باشن نظام قدیمیا 

یعنی 3سال خلاف قانونه .باید ب دیوان عدالت اداری تقاضا بدیم .اگ اینستا دارین تمدید_نظام_قدیم#  

منم دوساله کلی کتاب گرفتن امسالم از شب عید پاشیدم بخاطر استرس شدید از کرونا فکرمدخراب شد کم کاری حتما داشم ب تعویق_کنکور# امید داشم ک #پرید

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
یه تجربه از من داشته باش از همین الان اهسته و پیوسته بخون به نتیجه میرسی هیچ جایی متوقف نشو که سرد م ...

ایمان داشتن به درد نمیخوره باید تلاش کنی

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏
یه تجربه از من داشته باش از همین الان اهسته و پیوسته بخون به نتیجه میرسی هیچ جایی متوقف نشو که سرد م ...

قلمچی برا 99 نظام قدیم داشت ؟؟

فکونمیکنم تمدید_نظام_قدیم#  داشته باشیم وگرنه معلوم میکردن ک مافیا_کنکور# سرمایه گذاری کنه

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
فعلا مث تعویق من دیگه بهش امید ندارم. تو نت خوندم بر اساس قانون باید 5سال شانس داشته باشن نظام قدیم ...

دقیقا منم شرایطم مثل شماست

کاش زودتر خبرش بدن که هست یا نیست که حداقل بدونیم چکار کنیم

من اینستا ندارم ولی فک کنم یه پویش توی فارس من بود حمایت کردم

ایمان داشتن به درد نمیخوره باید تلاش کنی

بله درسته ولی این حرفو به این دلیل زدم که توی مدتی که تلاش میکردم عالی پیش رفتم ولی متاسفانه بعدش بدلایلی کنار گذاشتم و الان پشیمونم 

به تواناییم ایمان دارم چون ثابت شده برام