پسرم ماه دیگه ۹ سالش میشه .. دخترم چند روز پیش یک سالش شد
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم پسرم به دنیا بیاد اختلافشون ۸ سال میشه. رابطه شون چطوره خوبه؟
بستگی ب بچه اول داره پسر من اصلا حسودی نمیکنه عاشق برادرشه تا گریه میکنه استرس میگیره میگه مامان جون من اول شیر بده بعد به کارت برس کلی باهاش بازی میکنه و حرف میزنه کمک دست منم هست درسته همبازی نشدن ولی نکات مثبت دیگه ای هم داره ک نمیشه انکار کرد
هیچ فرقی نمیکنه.. اما بچه ها همیشه همجنس دوست دارن .. مادرا هر دو جنس .. ولی پسر من کلا تو این فکرا نیست عاشق خواهرشه کلی هم بازی میکنن
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
منم خیلی دودل بودم بچه اولم ۶ سالشه دومی رو باردار شدم ۳۲ سالمه من یدونه برام ...
نه کار خوبی کردی میگن بچه هایی که ناخواسته به دنیا میان بیشتر بعدها عصای دست پدرومادرشون میشن حالا غیرار اون تک فرزندی اصلا خوب نیس باعث گوشه گیری بچه میشه بنظرم
پس عالی من ک دو تا پسر دارم خیلی دلم دختر میخواست ولی نشد منم راضیم ب رضای خدا
عزیزم .. کاملا درکت میکنم ... هدیه ای از طرف خدا هستن ..😍😍 امیدوارم عاقبتشون بخیر باشه ...جنسیت الان مهم نیس
اره بابا جونم براشون میره ولی دله دیگه انگار بعضی وقتا قلقلم میده ک دختر نداری
ایشالله سومی😅
همه میگن ولی من اصلااااا دیگه دلم بچه نمیخواد بسمه همین دومی منو ترکوند اومد بیرون
😂😂😂حالا من عااشق بچم .. با اینکه تنهام و واقعااا سخته تنهاییی . بعضی وقتا میگم یکی بیارم .. بعد میگم ول کن تازه سزاربن کردم .. دو روز دیگه نوه دارمیشیم خلاصه😆😆