2777
2789
عنوان

اگه خدا نبود،چکار می کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هدفی برای زندگی کردن نداشتی؟ ظلم دیگرانو فاکتور بگیر

چرا .الان هم درس می خونم هم کار می کنم هم هدف دارم ولی همه اینا بعد یه مدت عادی میشه دچار بحران میشه ادم و میگه خب که چی ؟چرا اصن این دنیام ؟چرا باید یه سری دردها و سختی هارو تحمل کنم ؟

سلام 🌷

الانم خیلیا به خدا اعتقاد ندارن ولی زندگیشون خیلی هم هدف داره و به بشریت کمک های زیادی کردن مثل بیل گیتس .استیون هاوکینگ. و ...

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

یعنی از ترس خدا الان دزدی نمیکنی!!! پس انسانیت و شرافت و وجدان و حق حقوق دیگران الکیه؟

آره چون شدیدا پول لازمم 

وجدان که بخاطر خداست

اونیکی هارو نمیدونم فقط ی خونه خوب و ی ماشین یاحال میخوام بعدش دزدی نمیکردم🤣

الانم خیلیا به خدا اعتقاد ندارن ولی زندگیشون خیلی هم هدف داره و به بشریت کمک های زیادی کردن مثل بیل ...

ولی زندگی  شخصی خیلی هاشون دچار بحران شده .بزرگترین کارهارم ادم بکنه وقتی بفهمه بعدش خدایی نیس و میمیره و تموم میشه میره گرفتار بحران هویتی میشه .

سلام 🌷

ولی زندگی  شخصی خیلی هاشون دچار بحران شده .بزرگترین کارهارم ادم بکنه وقتی بفهمه بعدش خدایی نیس ...

شاید هم ..بستگی به شخصیت اون فرد داره .ولی بیل گیتس و هاوکینگ و اوشو دچار بحران نشدن 

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

آره چون شدیدا پول لازمم  وجدان که بخاطر خداست اونیکی هارو نمیدونم فقط ی خونه خوب و ی ماشین یا ...

وجدان که بخاطر خدانیست 

دزدیو اینام حق الناسه بازم ربطی نداره

والا منم بدم نمیاد از پولدارا دزدی کنم مث رابین هود ولی نه از ترس باورام از ترس قانونو زندانه😂😂😂

شاید هم ..بستگی به شخصیت اون فرد داره .ولی بیل گیتس و هاوکینگ و اوشو دچار بحران نشدن 

کلا مشکلات و بحران چه توی زندگی خداباورا چه زندگی خداناباورا هست

زندگی توی این دنیا پر از مشکلاته و شامل همه میشه

وجدان که بخاطر خدانیست  دزدیو اینام حق الناسه بازم ربطی نداره والا منم بدم نمیاد از پولدارا د ...

خب اگه خدا نباشه قاضی نیس قاض نباشه زندان نیس کلا خیلی حال میده چن روز اینجوری😍من میرفتم کلی طلا برمیداشتم

فاااااان# 🤣🤣نخورین منو

کلا مشکلات و بحران چه توی زندگی خداباورا چه زندگی خداناباورا هست زندگی توی این دنیا پر از مشکلاته و ...

تو زندگی هر دو هست .اما راه و امکان بیرون اومدن از بحران برای خداباوران بیشتره

سلام 🌷

اوشو خداباور بوده

اوشو کلا خدا رو نفی کرده 😅 کتاب هاش هم تو ایران ممنوع و نایابه