2777
2789
عنوان

عکس رنگی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 39 پست
من خودم از دکتر خواستم بنویسه چون حدود ۱۸ ماه بود اقدام بودم  دی ماه انجام دادم فروردین هم حام ...

مرسی عزیزم ، برام دعا کنید منم مادر بشم ، قرص عفونت خودم باید بگیرم دقیقا چی بگم بگیرم ؟ 

چه مراقبتی بعدش انجام دادین ؟ خونریزی یا دردی نبود بعدش 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
ایشالا عزیزم درد داره اما انقد زیاد نبود که نشه تحمل کرد مسکن و شیاف استفاده کن قبلش نزدیک ۵ دقیقه ش ...

مرسی عزیزم  از راهنمایی ، برام دعا کنید لطفا بعدش مادر بشم خسته شدم از انتظار  🙏🏻 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهی بگردم عزیزم تو برا من دعا کن من برا تو .. منم اوضاع روحیم خرابه با هرچیزی مریوط به بچه اشکم در ...

آخی عزیزم ، منم مثل شما هر جا فیلم و عکس و صدای بچه میاد یهو قلبم درد میگیره ، نمیدونم چرا اینجوری شده ، ایشالا خدای مهربون به زودی یه نی نی سالم تو وجودت بذاره و سالم بقل بگیریش 🙏🏻💞 

مرسی عزیزم ، برام دعا کنید منم مادر بشم ، قرص عفونت خودم باید بگیرم دقیقا چی بگم بگیرم ؟  ...

ببین طبق نظریه هایی که اینجا خوندم یه ساعت قبلش که میخواستم راه بیفتم شیاف دیکلوفناک استفاده کردم،بعد که رفتم مرکز سونو خودشونم بهم شیاف دادن 

خودت به دکترت بگو که برات قرص عفونت بنویسه بگو من سریع عفونت میگیرم بزار محکم کاری بشه

اقدامات بعدشو هم خودشون بهت توضیح میدن من الان دقیقا یادم نیست

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
ایشالا بزودی زود خدا بهت بچه سالم و صالح و زیبا بده شمام برا من دعا کن ۴ ساله منتظرم 

وای خدا چهار سال ، بمیرم برای دلت ، ایشالا خدا یه نی نی سالم بذاره تو دلت و سالم بغلش کنی ایشالا به زودی زود مادر میشی  🙏🏻 

آخی عزیزم ، منم مثل شما هر جا فیلم و عکس و صدای بچه میاد یهو قلبم درد میگیره ، نمیدونم چرا اینجوری ش ...

ان شاا.. عزیزم ..

ان شاا.. خدا به حق اقامون امام حسین خدا براشماام یه بچه سالم وصالح هدیه بده 

من که دلم خیلی شکسته😭😭

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
ببین طبق نظریه هایی که اینجا خوندم یه ساعت قبلش که میخواستم راه بیفتم شیاف دیکلوفناک استفاده کردم،بع ...

باشه عزیزم ، ممنون از راهنماییت 

خدا کنه نتیجه بگیرم ترس و‌نگرانی اصلیم همینه فقط 

ان شاا.. عزیزم .. ان شاا.. خدا به حق اقامون امام حسین خدا براشماام یه بچه سالم وصالح هدیه بده  ...

من برات هم دعا میکنم هم نذر میکنم عزیزم ،

هعی گفتم خدا تا محرم منو مادر کن منو ناامید نکن ولی بعید میدونم این ماه هم  خبری باشه ، و میدونم قراره بازم دلم بشکنه 😔 

باشه عزیزم ، ممنون از راهنماییت  خدا کنه نتیجه بگیرم ترس و‌نگرانی اصلیم همینه فقط

نه نترس اصلا ترس نداره انشالله به زودی نتیجه میگیری

خیالتم راحت میشه از بابت چسبندگی لوله هات

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
من برات هم دعا میکنم هم نذر میکنم عزیزم ،  هعی گفتم خدا تا محرم منو مادر کن منو ناام ...

عززززیزم ممنون 😍😍😍از خانومی و دل پاکته ..

منم به همسرم اگه محرم رف که ۸۰ درصد کربلاست اسمتو بگو بگم برات پیش حرم اقا دعای مخصوص کنه 

ان شاا.. این ماه حتما باردار باشی اگر بودی همینجا خبرم کن خبر مادر شدنتو بده خوشحال میشم اگرم نبودی ان شاا.. ماه دیگه حتما میشی ❤❤

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
عززززیزم ممنون 😍😍😍از خانومی و دل پاکته .. منم به همسرم اگه محرم رف که ۸۰ درصد کربلاست اسمتو بگو ...

مرسی عزیزم ، واقعا لطف میکنی اسمم نغمه هستش ، ایشالا این دعای ما در حق همدیگه نتیجه بده و بهم خبر بدیم 😘😘 

مرسی عزیزم ، واقعا لطف میکنی اسمم نغمه هستش ، ایشالا این دعای ما در حق همدیگه نتیجه بده و بهم خبر بد ...

حتما...

خندم میگیره به امیدم..

دقیقا ماه پیش بود کلی داروی گیاهی خورده بودم اخه دوستم هم بدون مشکل بود و خورد همون ماهش حامله شد منم رفتم پیش هنون خانومه که بهم بده با هزار امید خوردم با خودم گفتم منم حتما باردارم اخه کلی علائم داشتم افزایش دمای بدن درد کشاله رون خستگی وخاب الودگی میل به غذا همسرمم از من امیدوارتر یه تاپیک بارداری بود منم رفتم داخلش اسمش کیانا بود اونم کلی علائم داشتو چند وقت بود دنبال بچه و نمیشد باهم قرار کردیم که هرکی شد خبر کنه من موعدم شد و بعد سه روز تاخیر و کلی بی بی منفی پریود شدم اینقد حالم خراب شد کلی دلم شکست بهش پ دادم اجی من پریود شدم خدا لیاقتشو بهم نداد ان شاا.. تو خبر خوب بدی گذشت اون خبر داد من باردارم باورت نمیشه ایقد خوشحال شدم بغضم گرف و براش دعا کردم ان شاا.. به سلامتی بغل بگیریش اونم کلی دعام کرد حالا این سری ان شاا.. جفتمون و خوشحال کنه خدا به امید اون روز وآز  بی بی مثبت😭😭🙏🤲🤲❤

حتما... خندم میگیره به امیدم.. دقیقا ماه پیش بود کلی داروی گیاهی خورده بودم اخه دوستم هم بدون مشکل ...

من مطمعنم به زودی نوبت تو هم میشه ، اتفاقا منم نسبت به خودم ناامیدم ولی همیشه نسبت به دیگران دلم روشنه که بالاخره جواب میگیرن ، و حسم میگه تو هم مادر میشی به زودی 🤲💞🌸 

2790
2778
2791
2779
2792