2777
2789
خخ نه من تا اطلاعات کسب نکنم استفاده نمیکنم خیالت راحت،فعلا که دارم هر روز صدر میزنم و هفته ای دوبار ...

خب اگه اونطوری سطحیه گلاب بزن خیلی خوبه واسه من خیلی داغونه ازماسک حساسیت داشتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستان

من حدودا یک هفته ای میشه ازش استفاده میکنم،پوست من زیاد درگیر سوزش و این ها نشد.فقط شب سوم چهارم که یک لایه از پوستم رفت،خیلی سوز میداد.البته من بدون تجویز پزشک دارم مصرف میکنم و الان هم همچنان پوسته پوسته میشه اما خبری از سوزش نیست و جوشام انگار کمرنگ تر شدن.
حتما از شوبنده مخصوص پوستتون استفاده کنید.از صابون و شامپو استفاده نکنید.کلا تا همیشه،فقط از شوینده مخصوص پوستتون استفاده کنید.ابرسان و مرطوب کننده هم یادتون نره

منم از این ژل استفاده کردم به طرز وحشتناک جوشام قرمز شده و زیاد شدن خیلی چرته سفیده تخم مرغ و آبلیمو ...

دوست عزیز ابلیمو برای پوست خوب نیست برعکس اینکه میشنویم خوبه ولی خوب نیست اسیدی ک داره برای پوست مضره

سلام دوستان من حدودا یک هفته ای میشه ازش استفاده میکنم،پوست من زیاد درگیر سوزش و این ها نشد.فقط شب ...

سلام خوبین؟جوشا شما خوب شد؟؟؟من تازه خریدم منم بدون تجویز پزشک گرفتم.فقط گفتین ی لایه از پوستم رف ترسیدم 🥲😁

سلام دوستانمن حدودا یک هفته ای میشه ازش استفاده میکنم،پوست من زیاد درگیر سوزش و این ها نشد.فقط شب سو ...

سلام واسه منم دکتر تجویز کرد فقط میخام بدونم شب و صبح که میزنیم(چون روزی دوبار تجویز شده) باید کامل بمونه رو صورت یا بعداز چندساعت باید بشوریم؟

بعد اینکه میگید لایه بردار و پوسته پوسته میشه باید چیکار کرد ک پوسته ها بره منظور با چی برطرف کنم چون من وقتی صورتم پوست میشه واقعا رو اعصابم میره