2777
2789
عنوان

کنکوری های ۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 12941 بازدید | 41 پست
سلام، تو اخبار اعلام کردن ک کنکور ۱۴۰۰ فقط از منابع نظام جدیده ،یعنی یه دیپلم نظام قدیم نمیتونه شرکت ...

نه عزیزم ربطی نداره.نظام قدیمم میتونه شرکت کنه منتها باید منابع جدید رو بخونه

فقط طلاق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان مطالعـه: s7⃣0⃣

💯🍏ســلاام به همه دانش آموزایه کنکــوری✅ و دهمیا و یازدهُـمیا!🕊🍃

به همــه اونایی ک بهانه هارو گذاشتن کنارو دارن واسـه آیندشون میجنگـن ؛)💪🧠

بچـه هاا میخوام ی کانال تلگرامی رو بهتون معرفی کنم که واقعاا فوق العاادست(اگه بدردتون خورد واسه منم دعاا کنید😉🍀)این کانال کـلییی چیزایه باااحال داره که فک میکنم بدرد همه دبیرستانیاا میخوره البته👈"اگ خودشون بخوان"🖖🔥

مخصوصا میتونید با طرح عاالی شروع از صفرش[zero to hero]که داخل کانال هست درسایی ک درست نخوندید رو پیدا کنید و روش مطالعشو تو این چند ماه باقی مونده یادبگیرید(✅این طرح رایگانه✅)😍💪

🌸کــلییی صحبتایه انگیزشیم داره واسه اونا که لازمش دارن و یکم امیدشون کمـه😞🤦‍♀...

من نمیگم کلا رایگانه نـهه این هرکی گفت الکی گفتـه قطعا😠 ولی این کانال کلییی چیزا داره ک میشه بدون پرداخت هزینـه ازش استفاده کرد 😍😍 و کلــی مشاورایه خصوصی و رتبه برترایی داره که بعضی وقتا مصاحبشون رو داخل کانال میزارن🌺

🍏خلااصه ی عده جوونن که خودشونم تو چن سال اخیر کنکور دادن و مشکلایه مارو میدونن، و دارن این کار باحالوانجام میدن(همشون رتبه برترن😍💛 🌱)

🚫🍀ولـــی یچیز خــیلیی مهمم اینکه، این کانال "فقــط" بدرد اونایی ک شجاعت پیشرفت رو دارن و میخوان مــووفق بشن میخوره‼️

اگه دلتون نمیخواد ی پله بالاتر اینک هستین برین... پس این کانال صادقانه بگم بدرد شما نمیخوره!پس واردشم نشین...

صحــبت من با اونایی هست ک میخواان پیشرفت کنن😍💐☄

💯موفق بااشیــد🐚🪐

https://t.me/joinchat/QLvDH-NhI4M5ODA0

سلام دوستان من رتبه ۴۵۸ کشوری سال ۹۸ شدم و میخوام مشاور حرفه ایی کنکور بشم و تا سال ۱۴۰۲ میخوام کاملا رایگان کار کنم خیلی خیلی خوشحال میشم تو را قبولی کنکور (آموزش تست+فیلم آموزشی بهترین دبیرای کنکور و ...) کمکتون کنم 

ایدی تلگرام من. Arshiya_konk1

سلام وقت بخیر.موسسه منفرد در زمینه آموزش ،مشاوره و پشتیبانی تلاش در کمک به دانش آموزان کنکوری عزیز دارد.جهت رزرو با شماره زیر تماس حاصل فرمایید یا در صورت تمایل در واتساپ با ما در ارتباط باشید.09373488019

همین حالا شروع کن اکانت تویتر نی نی سایت اینستا تو دی اکتیو کن ،مجازی رو خیلی محدود کن به شایعات تو ...

سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنی

من دوازدهمم ولی پایه دهم و یازدهم تست کار نکردم این کتاب‌هایی ک میگم لطفا میگی که پایه بخرم یا جامع و اینکه هر دو جلدشونو بخرم یا نه 

زیست iQ

شیمی مبتکران 

فیزیک گاج نقره ای 

زبان مبتکران 

دینی سفیر خرد بهتره یا گاج طلایی جامع؟

عربی میکرو طلایی گاج یا خیلی سبز؟ یکی از دوستان گفت ک عربی ب زبان ساده هم خوبه به نظرت کدومش بهتره؟

من عربی خیلی ضعیفم و وقتتم کمه...

مرسی از اینک وقت گذاشتی بخونی🌸💕