2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 161 پست
شرایطط سخت شده ولی بر سر عهدی که با خدا بستی بمون و اشتباهی رو ک کردی جبران کن این اوضاع با یکم پشت ...

راجب ازدواج من چی فکر میکنی؟زمانش کی هست؟اون ادم کی پا میزاره تو زندگیم؟

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راجب ازدواج من چی فکر میکنی؟زمانش کی هست؟اون ادم کی پا میزاره تو زندگیم؟

ببین نمازاتو بخون تا جایی که امکانش هست سر وقت بخون مخصوصا نماز صبح بعد نماز صبح زیارت آل یاسین و دعای سلامتی و ظهور امام زمان رو بخون و برای سلامتی و ظهورش دعا کن(۵دقیقه بیشتر وقت نمیبره)

بعد نماز مغرب و عشا ب نیت ازدواج عالی و خوب و سریع حدیث کسا و سوره حشر روبخون(چله بگیر) و تقدیمش کن ب حضرت زهرا

سه ماه ب چهار ماه کشیده نمیشه که میای خبر ازدواج خوبتو میدی انشاءالله

ممنون حیف که دلی ندارم

ببین دلتو باید با خدا صاف کنی

اینارو با انگیزه انجام بده و از خدا ب خاطر نداشته های اندکت شکایت نکن.گرفتگی ک تو زندگیت هست برای همه وجود داره برا هر کس ب نحوی.اگه ب زندگی اطرافیانت نگاه کنی واضح میبینی.حتی اونی رو که فک میکنی زندگیش خوبه چند وقت دیگه از مشکلش با خبر میشی.باید از وقتت .کارت. زمانت و خوابت بزنی برا خدا تا خداببینه براش احترام قائل شدی تا دستتو بگیره

مهربون ودلسوزیت.کنکور قبول میشید.ازدواج هم بعدش.جورمیشه

میشه بپرسم چی و کجا قبول میشم؟ازدواجم با کی هست؟خوشبخت نیشم؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
مهربون ودلسوزیت.کنکور قبول میشید.ازدواج هم بعدش.جورمیشه

خواهش میکنم جواب بدین😢😢😢😢

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏