2777
2789
عنوان

ابجیاتون اخلاقشون چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 40 پست
هی میگه اینجا کثیفه چقد کثیفی هی پیش شوهرم میگه یا اگ یه چی میخام بخورم میگ نخور برات ضرر داره یه اخ ...

خواهرای منم بعضی وقتا جلو شوهرم سعی میکنن منو خورد کنن البته میدونم که از حسادتشونه چون شوهرم خیلی به من توجه میکنه و اینا میخوان از اون توجهه کم کنن😏

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
من ابجیم حامله بود میرفتم کمکش تمیز میکردم غذا درست میکردم البته مجرد بودم الان ک متاهلم بهم حسادت ...

منم برای تک تکشون کلی کمک بودم الان همشون انگار ازم طلب دارن نمیگم من خوبم بخاطر کرونا این اواخر خیلی عصبی شدم باردارم حساسم ولی اونم بدجور رو اعصابمه من ب دختر دو سالش یه نکن نمیگم دلم میسوزه ولی اون همش بهم حرف میزنع اصلا نمیتونم با اخلاقش کنار بیام

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما خیلی معمولی هستیم  

منو آجیم خیلی متفاوتیم خیییللللییییی ها 

یکیمون شرقه یکی غرب

مثلا اون فوق العاده مذهبیه من حتی نماز نمیخونم😂

عالییم ینیا یکیمون ازون ور بوم افتاده یکی این ور بوم ولی خیلی باهم خوبیم😄

عالیه من تعتقاریم اجیم هنوزم چیزی میبینه میخره میگه دیدم یاد تو افتادم همیشه بهم میگه حتی اگه مامانم بشی واسه من همیشه همون اجی کوچولوایی

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...
خواهرای منم بعضی وقتا جلو شوهرم سعی میکنن منو خورد کنن البته میدونم که از حسادتشونه چون شوهرم خیلی ب ...

حسادت نمیکنه میدونم یه اخلاق خاص داره عصبیم میکنه بهش حرف هم بزنم ناراحت میشه میره تو فاز قهر

من باردار بودم ، روزی چنتا قرص ضد سقط میخوردم.راه دورم بودم و تنها.خواهرم اومد واسه سیسمونی(مامانم بیماری قلبیش عود کرده بود)بعد که رفت گفت ما تو خونش از گشنگی مردیم!

یه خواهر دیگم اومد قیمه درست کردم بعد گفت ما خونمون قیمه نمیخوریم اصلا.اینو غذا نمیدونیم!(هفته پیش زنگ زدم گفت شام قیمه داریم!!!)

یکی دیگه اومد خونم بعد که رفت گفت دیگه خونش نمیرم.اون اومده بود اینجا من کلی شام و ناهار بهش دادم.کلی چیز واسه بچش خریدم.کلی جاها بردمش!(درصورتیکه من با همسرش مشکل دارم 12ساله خونش غذا نخوردم!)

فقط دوتا خواهرم عالی و مناسب حال من رفتار میکنن تو خونم.اگه کاری برام نکنن حرف پشت سرم ندارن!

من همین یه دونه ام!
دیگه این کمک چ فایده وقتی عصبیت میکنه. خودت کاراتو بکن یا کارگر بگیر یا از شوهرت کمک بگیر

بخدا با بچه دو ساله تموم وسایلمو خراب کرد تخت بچم حرف نمیزنم الان ب شوهرم گفتم مامانت بعد زایمان بیاد الان کمک نمیخام هی ب شوهرم میگ خیلی بداخلاقه تو چطور باهاش سر میکنی

من باردار بودم ، روزی چنتا قرص ضد سقط میخوردم.راه دورم بودم و تنها.خواهرم اومد واسه سیسمونی(مامانم ب ...

من فک نمیکردم ابجیم اینجوری باشه همش ادعای مهربون بودن داشت تو این یه هفته شناختمش

قبل اومدن باید بهش می گفتی جلوی شوهرت ضایع نکنه

فکرشم نمیکردم اینجوری باشه اصلا نمیشناختمش چون ده سالم بود ازدواج کرد زیاد رفت و امد نداشتیم

من فک نمیکردم ابجیم اینجوری باشه همش ادعای مهربون بودن داشت تو این یه هفته شناختمش

خواهرای منکه تو ادعای مهربونی گوش فلک رو کر کردن!

عوصش من تو کل فامیل معروفم به سردی احساسی!ادعایی هم ندارم.

من همین یه دونه ام!
بخدا با بچه دو ساله تموم وسایلمو خراب کرد تخت بچم حرف نمیزنم الان ب شوهرم گفتم مامانت بعد زایمان بیا ...

عزیزم بهتره هرچه زودتر بفرستیش بره. اون اومده کمک حالت باشه؟ تو ک داری بیشتر حرص میخوری. بارداری این حرص خوردنا برات خوب نیس. بفرست بره ب هر بهونه ای. و خودت کاراتو بکن.