2777
2789
عنوان

دوستانی که ترکیه زندگی میکنن میشه بیایید لطفا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16395 بازدید | 54 پست
شما اونجا زندگی میکنی؟؟ببخشید که میپرسم آخه قصد مهاجرت دارم شنیدم که میگن هزینه های زندگی اونجا خیلی ...

خوب درست گفتن 

هزینه که خیلی بیشتر هست 

شغل هم چنین 

البته اینکه چه حرفه ای داری سرمایه چقدره خیلی مهمه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب درست گفتن  هزینه که خیلی بیشتر هست  شغل هم چنین  البته اینکه چه حرفه ای داری س ...

سلام عزیزم

من میخوام برای درمان ناباروری برم ترکیه

شما اطلاع دارید کدوم شهر و بیمارستان برای این کار مناسبه؟

خوب درست گفتن  هزینه که خیلی بیشتر هست  شغل هم چنین  البته اینکه چه حرفه ای داری س ...

سلام خوب هستین 

ما هم قصد مهاجرت داریم 

ترکیه باشی میشه راحت سالی دو بار به ایران رفت و آمد کرد؟ برای هزینه و ... میپرسم 

میشه با یک میلیارد یک خونه ۱۰۰ متری خرید ؟ راستش یه ذره خودم تحقیق کردم و دیدم حتی خونه مبله ۱۰۰ متری هم میشه خرید

بله عزیزم  خیلی

شما که اونجا زندگی میکنید 

هزینه سفر چهار نفر به استانبول با  هتل و هواپیمای متوسط و دو سه تا جای تفریحی هم بخوایم بریم و غذای متوسط برای ۵,۶ روز چه قدر درمیاد؟

سلام عزیزم من میخوام برای درمان ناباروری برم ترکیه شما اطلاع دارید کدوم شهر و بیمارستان برای این ک ...

نه راستش نمی‌دونم 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
سلام خوب هستین  ما هم قصد مهاجرت داریم  ترکیه باشی میشه راحت سالی دو بار به ایران رفت و ...

سلام عزیزم 

با یه میلیارد خونه ۱۰۰ متری ؟؟ 

مگه اینکه ناکجا آباد باشه. به هر حال به شنیده ها اکتفا نکن اول بیا و بسنج 

سلام عزیزم با یه میلیارد خونه ۱۰۰ متری ؟؟ مگه اینکه ناکجا آباد باشه. به هر حال به شنیده ها اکتفا نکن ...

سام عزیزم ماهم قصد مهاجرت داریم ولی به خانوادم وابسته هستم,از طرفی هم نامزد هستیم و جدا شدن از خانواده و کشور هر دو باهم اتفاق افتاده.حالا نگران رفت و آمد خودمون و خانوادم هستم.اگه مشکل مالی نباشه چقدر میشه رفت و آمد کرد؟میترسم اونجا باردار بشم و تنها بمونم از طرفی بچه تو بی کسی و بدون مادرم بزرگ شه.لطفا کمکم کن🙏

سلام عزیزم با یه میلیارد خونه ۱۰۰ متری ؟؟ مگه اینکه ناکجا آباد باشه. به هر حال به شنیده ها اکتفا نکن ...

سام عزیزم ماهم قصد مهاجرت داریم ولی به خانوادم وابسته هستم,از طرفی هم نامزد هستیم و جدا شدن از خانواده و کشور هر دو باهم اتفاق افتاده.حالا نگران رفت و آمد خودمون و خانوادم هستم.اگه مشکل مالی نباشه چقدر میشه رفت و آمد کرد؟میترسم اونجا باردار بشم و تنها بمونم از طرفی بچه تو بی کسی و بدون مادرم بزرگ شه.لطفا کمکم کن🙏