2777
2789
عنوان

این چیه😱😱😱+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2736 بازدید | 158 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وا😂😂این واقعیه چه چشای درشتی داره😂😂

چشماش سگ داره لامصب 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

چه نااااازهههههه 😍😍😍😍

بخور اسی رو بخوووور 🤣🤣🤣🤣

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩

این یه نوع کرمه که برگ درختا رو میخوره اسمش یادم رفته ... البته من بیشتر سبزش رو دیدم

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
چه نااااازهههههه 😍😍😍😍 بخور اسی رو بخوووور 🤣🤣🤣🤣

یاد ارشیا شمعدونی افتادم 

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔