2777
2789
عنوان

خواستگارم گفت بیا یواشکی صیغه محرمیت بخونیم🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 69 پست

چرا انقدر زودصمیمی شده عجیبه، من آدمی میشناختم که به هیچی اعتقاد نداشت هیچی، ولی حد و حدودو رعایت میکرد، خاستگاره یا دوست پسر؟ اگه خاستگار سنتیه تازه عجیبترم هست، کلا تناقضه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد نیای تاپیک بزنی شوهرم این جور و اون جور....

الان وقت شناخت هست ایشون هم آدم درستی نیست 

شناختی باید تصمیم درست بگیری 

به مادر و پدرت بگو 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

اگه میخوای صیغه محرمیت بخونید چون شما دوشیزه‌ی احتیاج به نظر مثبت بابات داره بعدشم اگه تا موقع عقدت این صیغه زمان داشته باشه باید عاقد فسخش کنه اونجا رو چی میگه اسی حواستو جم کن این بابا یه جورایی یه مدلیه 

چرا انقدر زودصمیمی شده عجیبه، من آدمی میشناختم که به هیچی اعتقاد نداشت هیچی، ولی حد و حدودو رعایت می ...

ادب و شعور معاشرت ربطی به اعتقادات مذهبی نداره 

این آقا کلا ایراد داره که گفته محرمیت اونم یواشکی اونم خواهر برادر (اصلا معنا نداره)

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!