2777
2789
عنوان

درس خوندن چرا اینقدر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 3159 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم حستونو توضیح میدین😁

خیلی خوبه عاشق اینم ساعت ها بشینم درس بخونم الان ک تابستونه دارم روانی میشم

یه دختر ۷۷ ای شاد و پرانرژی و عاشق همسرش ♥️ /آذر ماه ۱۳۹۹ برای اولین بار دیدمت و وارد زندگیم شد و شد همه زندگیم💍💏 ن♥️ح
من از درس خوندن متنفرم بخاطر همین تا دیپلم خوندم اومدم سرکار ... خونوادم فکر میکنن پشت کنکورم ولی ...

من متنفر نبودم از بس بخاطر کنکور خونه نشین شدم اونطورم که میخواست نشد جاییم میرفتم با فکر پریشون بود الان دیگه از درس خوندن بدم میاد 

من درس خوندن یادم رفته کلا

وای چجوری میتونیبیی

خیلی خوبه ک

یه دختر ۷۷ ای شاد و پرانرژی و عاشق همسرش ♥️ /آذر ماه ۱۳۹۹ برای اولین بار دیدمت و وارد زندگیم شد و شد همه زندگیم💍💏 ن♥️ح
هدف و امیدواری باهم هدف داشته باشی اما همش ناامید باشی هیچی نمیکنی من کلا همش بی حال و حوصلم ناامیدم ...

از آیینه بپرس نام نجات دهنده ات را

هیچکس غیر از خودت نمیتونه بهت کمک کنه

وای چجوری میتونیبیی خیلی خوبه ک

مشکل تراشی زیاد برای خودم کردم افسردگی های زیاد داشتم اما درستش میکنم میشم همون ادم قبلی شاد پر انرژی درسخون وای یادمه پنج صبح پامیشدم مرور مبکردم میخوندم از مدرسه خسته میومدم میخوندم درجا اصلا یادم رفته اون روزارو خیلی کسل شدم