2777
2789
عنوان

جاریم پزشکه 🤮🤮🤮🤮

20118 بازدید | 229 پست

کسی هست جاریش پزشک باشه یا شغل مهمی مثله مهمانداری هواپیما رئیس بانک و...داشته باشه؟حستون بهش چیه؟جلوش کم میارید؟رفتار خانواده ی شوهر باهاش چجوریه اونو بیشتر تحویل میگیرن و شمار  میکوبونن؟چه حسی دارید کلا؟من دست خودم نیست ولی ازش متنفرم جاریم پزشکه ولی یکمی اسکل و شاسکول میزنه یعنی دست و پا چلفتیه ولی من زبر و زرنگم و سرکارم نمیرم.کدوممون بهتریم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تك پسره😌

قاعده هشتم:🍀هیچ‌گاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز می‌کند. حتی اگر هم‌اکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاه‌های دشوار باغ‌های بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواسته‌ات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواسته‌اش محقق نشده، شکر گوید.

جاریت بهتره . چون شما حسادت دارین اون نداره 😑

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز