2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم شما از پنج شنبه حدیث کسا رو خوندین؟

بله من هرروز میخونم امروزم روز چهارمه

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
خب منکه شرکت نکردم اصلا 

نمیدونم شما گفتین از کی شروع میشه منم اسم نوشتم و نوبتا رو مشخص کردم که ببینید از کی شروع میشه.فکر کردم منظورتون این هست که شرکت میکنید.ولی وقتی تگ کردم اگر نمیخواستین شرکت کنید باید بهم میگفتین

یکبار باید بخوونم؟

بله هر شب یکبار به نیت هر کسی که نوبتشه.فقط تا الان اینا رو خوندیم...شب اول هم به نیت سپیده،شب دوم به نیت الهه،شب سوم به نیت خانم اعتصامی و شب چهارم به نیت همخونه _بهار بخونید واز فردا به ترتیب نوبت هر کسی هست یکبار

عریز دلم توی هر دو صفحه فقط پست خودتون رو ربپلای زدید این جوری منشن نمی شن من دوروز عقب بودم،سریع ...

بله عزیزم درست گفتین اصلا حواسم نبود.حق با شماست.خوب شد که گفتین...ممنونم

بله هر شب یکبار به نیت هر کسی که نوبتشه.فقط تا الان اینا رو خوندیم...شب اول هم به نیت سپیده،شب دوم ب ...

من اگه میخواستم حتما میگفتم که میخوام 

من دیدم از اول محرم شروع نمیشه دیگه نگفتم میخوام 

گلم 

حالا چیکار کنیم؟؟؟؟

🖤🖤🖤
من اگه میخواستم حتما میگفتم که میخوام  من دیدم از اول محرم شروع نمیشه دیگه نگفتم میخوام  ...

دیگه من متوجه پیامای متفرقه نشدم.دیگه تگتون کردم شما چیزی نگفتین.هر جور صلاح میدونید انتخاب با خودتون هست.من نمیتونم کسی رو مجبور کنم دعا بخونه عزیزم هر کسی باید از روی میل دل خودش بخواد بخونه. اما چون شما وقتی تگ کردم چیزی نگفتین و منم شما رو هم جزو لیست اعلام کردم و امروز هم کاربرا به نیت شما خوندن نمیتونم تغییر بدم.دیگه شما هر کاری که خودتون صلاح میدونید رو انجام بدین.