2777
2789
چقدر جالب.قربون خدا برم.انشاالله که واسه منم بار اول بگیره.از خدا میخوام که دختر باشه و چهرش شبیه به ...

نازی جان انشالله هر چی از خدا میخایی همون بشه 

من 4 ساله پسرم فوت شده ولی از ارس اینکه دوباره تکرار بشه اصلا نرفتم دکتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نازی جان انشالله هر چی از خدا میخایی همون بشه  من 4 ساله پسرم فوت شده ولی از ارس اینکه دوباره ...

ممنون عزیز دلم.همچنین برای شما..چرا از تخمک اهدایی استفاده نمیکنی؟شما هم مشکل ژنتیکی دارین؟

ممنون عزیز دلم.همچنین برای شما..چرا از تخمک اهدایی استفاده نمیکنی؟شما هم مشکل ژنتیکی دارین؟

نازی جون فقط اقدام کردی منم بیخبر  نذار حتمن بهم  اطلام بده

آره عزیزم بالا توضیح دادم برات 

بله متوجه شدم.حواسم نبود شمایی فکر کردم کس دیگه اییه..با همسرت بشین صحبت کن راضیش کن.بگو خیلیا هستن که این کارو کردن و راضین.تازه احتمال دوقلویی هم خیلی زیاده😊

بله متوجه شدم.حواسم نبود شمایی فکر کردم کس دیگه اییه..با همسرت بشین صحبت کن راضیش کن.بگو خیلیا هستن ...

خودش همه اینا رومیدونه  ولی میگه حوصله دکتر رفتن ندارم  نمیدونم اعصابم همیشه درگیره این موضوعه 

خودش همه اینا رومیدونه  ولی میگه حوصله دکتر رفتن ندارم  نمیدونم اعصابم همیشه درگیره این مو ...

یه زره نازش رو بکش،قربون صدقش برو ببین جواب میده.شوهر من که این مدلیه.چیزی بخوام زبون بریزم براش نه نمیگه

اوهوم  من از بچه آزمایش گرفتن ژن معیوبش مشخص شد و از من و همسرمم همون ژنو داشتیم   یک دی ...

سلام دوست عزيز، منم ي جنين داشتم كه توي نوزده هفته از طريق انومالي اسكن فهميديم مشكلاتي داره و سقط كردم، البته غير از اون سه بار ديگه هم باردار شدم كه همه تو ٨ و ٩ هفته قلبشون ايستاد و سقط شدن، ميخواستم بدونم مشكل جنين شما چي بود كه توي آنومالي متوجهش شدين؟

سلام دوست عزيز، منم ي جنين داشتم كه توي نوزده هفته از طريق انومالي اسكن فهميديم مشكلاتي داره و سقط ك ...

منم جنینم هفته 18 مشخص شد که رگ آئورت قلبش جابه جایه ب کلی دوندگی سقط کردم