2777
2789
عنوان

دعا و طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 33 پست
من اعتقاد دارم تو قران هم اشاره شد که بد سرنوشتی دارن  تو دوربرم خیلی دیدم

تو اطرافیان دیدی که کسی برای دیگران دعا و طلسم بگیره سرنوشت بدی براش رقم میخوره ؟؟؟ میشه بگی چشون شد ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اطرافیان دیدی که کسی برای دیگران دعا و طلسم بگیره سرنوشت بدی براش رقم میخوره ؟؟؟ میشه بگی چشون شد ...

زن عمویی داشتم که برای زندگی پدردمادرم جادو کرده بود که زتدگیشونو بپاشونه اما زندگی خودش نابود شد

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
زن عمویی داشتم که برای زندگی پدردمادرم جادو کرده بود که زتدگیشونو بپاشونه اما زندگی خودش نابود شد

کاش تمام کسانی که برای اطرافیانشون دعا و طلسم میگیرن ،سر خودشون بیاد یعنی میشه....نهایت نامردیه اینکاراشون فقط خدا خودش جوابشون رو بده

اگه فضولی نباشه شوهرتون سربه راه نیست؟از کحا میدونین زندگیتونو چشم زدن؟

بلا سرم میاد خیلی ...هر اتفاق بدی بگی سرم اومده شوهرم فقط خیلی دوستم داشت با تمام اخلاقی بدی ک داره اونم از علاقه به من و زندگی افتاده یهو

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
کاش تمام کسانی که برای اطرافیانشون دعا و طلسم میگیرن ،سر خودشون بیاد یعنی میشه....نهایت نامردیه اینک ...

مطمئن باش سرشون میاد خدا صبرش زیاده

بلا سرم میاد خیلی ...هر اتفاق بدی بگی سرم اومده شوهرم فقط خیلی دوستم داشت با تمام اخلاقی بدی ک داره ...

متاسفم عزیزم ناراحت شدم😢

به عموم خیانت کرد و بهش بهتون زد و ازش جدا شد و شد یه زن خرابکاره.(به گفته شاهدایی که دیدن)من چندین ...

زندگی خوبی داشت.شوهرش همه چی براش فراهم کرده بود اما خاک تو سر خودش کرد بدبخت فلک زده

بلا سرم میاد خیلی ...هر اتفاق بدی بگی سرم اومده شوهرم فقط خیلی دوستم داشت با تمام اخلاقی بدی ک داره ...

درخواست دوستیمو قبول کنین لطفا

تو اطرافیان دیدی که کسی برای دیگران دعا و طلسم بگیره سرنوشت بدی براش رقم میخوره ؟؟؟ میشه بگی چشون شد ...

نه معمولا کسی که طلسم شده رو دیدم از جمله بابام که رفتارهاش عوض شده 

یکبار یک ...روش نشسته بودو دیدم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲