2777
2789

اینو ببینید بچه ها تخیلات یه سندرم سیندرلایی که سرایت میکنه به پرنسس های تو خونه😐
خود فرعون تو مصر انقدر خودشیفته نبوده😂😂😂
.
حالا معلوم نیست تو چه مراسمی گلها رو بغل کرده به مامانش گفته ازم عکس بگیر میخوام یه داستانسرایی کنم با سن مهناز و الناز و ساناز بسوزه
بعد پسره جای گل خریدن کاش یه خونه براتون اجاره میکرد که آسانسور داشته باشه زانوهات ساییده شد بسکه رفتی طبقه سوم و اومدی پایین شهبانو

be your best

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولکن بزار خوش باشن

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

فقط ایناکه کادو میگیرن بعد یه لنگشون میره هوا عین فلامینگو

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

دلیلی برای دروغ داری؟؟دلیلی برای اثباتش داری؟؟

سرمون.توکارخودمون.باش#  

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

اصلا دوست ندارم این شکلی خودنمایی رابطه ام رو بکنم . اگر واقعا رابطه عاشقانه اس ک باید حریم بینش هم حفظ بشه و برا دونفر باشه ک چ دلیلی داره صغری و کبری و مهناز و شهناز بفهمن ک من ده طبقه رفتم پایین برا گل ؟!؟!؟

اگر دوست نداری نگاه نکن و دنبالشون نکن چون قطعا روی خودت تاثیر میذاره و عصابت خورد میشه

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .