فرهنگا واخلاقا باهم متفاوته ولی مگه همه آدمای روی زمین نباید یه شاخص رفتاری داشته باشن به نام انساییت ماهرچیم فرهنگا وافکارمون با هم تفاوت داشته باشه ولی میدونیم تو همه فرنگا توهین وپرخاشگری بد هستش پس چه جوریه که گوشیو میگیرن دستشون تو مجازی هرچی دلشون میخواد میگن آخه من نمیفهمم اینا تو چه خانواده ای بزرگ شدن رفتار زشت وبی ادبی همه جای ایران بده حتی دورترین روستاها همه جای دنیا بده تو همه کشوارا بده من از سال نود وپنج عضو م قبلشم خواننده خاموش بودم تابه حال به یه نفرم بی احترامی نکردم اینا فکر میکنن بیفرهنگیاشون تو مجازیه وکسی نمیبینتشون ولی به خدا کم کم تو روح وروان رفتارشون تاثیر میذاره اینجوری که یکی و میبینیم از نظرمون چه آدم نفرت انگیزی میاد این سیاهی اعمالشه که یه هاله انداخته دورش دافعه ایجاد میکنن 😕تایپیک زدم یه لک افتاده روفرش اتاق دخترم مولتی بهش داده بودم بالا آورده لکش نمیره فرشش روشنه یه عکس از فرش اتاقش میخواستم بفرستم یعنی عکس اتاقش و داشتم میخواستم عکس فرش وببرم بندازم که ببینن چه قدر روشنه دخترم گوشی دست میگیرم جیغ میزنه وموهام ومیکشه که یعنی به من توجه کن دستم رفت روش عکس اتاق و بدونه ادیت فرستادم بعدش سریع عکس لک فرشمم فرستادم یعنی من اصلا نفهمیدم عکس اتاق فرستادم اینقدر متوجه نشدم که حتی شماره یکی از فاملامون بالای صفحه بوده اونم با عکس فرستادم که حالا نمیدونم چی کار کنم اومدم دیدم انواع توهینا که میخواستی پز بدی میخوای عکس اتاق دخترتو نشون بدی بهشون هیچی نگفتم با خنده رد کردم گفتم دستم خورده ولی ولکن نیستن یه سریا واول که گفتن عکس نتیه تو دروغگویی عکس اتاق ساده دختر منو میگن نتی بعد گفتن میخواستی پز بدی بعد گفتن دروغگویی چرا اسکرین فرستادی یه عکس از دخترم فرستادم تو اتاقش بعدشم بهشون گفتم اسکرین زودتر لود میشه حالا بگید لکو چی کار کنم
ای بابا ول کن مقصر شما بودی باید حواست جمع میبود برداشتی عکس یه اتاق رو گذاشتی که هیچ لکه ایی توش مع ...
ببین اون عکسه اصلا توش با نداره اون عکس قبله من میخواستم فقط فرشو ببرم بندازم که دستم خورد نشد حتی شماره بستگانمم اومد تو تایپیک یه ذره تو افکارت تجدید نظر کن با این حجم از بدبینی وکینه زندگی برات سخت میشه
قربونت برم اینجا پر از آدمهای عقده ایه,یه سریاشون اینقدر چیزی تو.زندگی ندیدن که فک میکنن همه مثل خودشونن,بلانسبت یه سریا البته,اصلا توجه نکن,الکی خودتم ناراحت نکن,در ضمن اتاق دخترت خیلی شیکه
لکه با شامپو فرش هم نرفت؟؟
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
منم رفتم اون تاپیکو دیدم عزیزم راستشو بخوای از هر زاویه ای نگاه کردم لکه ای ندیدم کاش از فرشت و اون لکه عکس میگرفتی تا کل اتاق که بقیه هم فکر نکنن میخوای پز سیسمونی بدی
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤