2777
2789
من اصلا دیدم تاپیک قبلیتو چون نمی‌دونستم چطوری پاک میشه اظهار نظر نکردم چقد خوبه یاد بگیریم مسخره نک ...

آره عزیزم چرا فکر نمیکنیم هر حرف وهرکارمون دنیا کارماش برمیگرده به خودمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر جور هست اون تاپیکتو پاک کن که شماره افتاده

راستی اتاق دخترت خیلی ناز و خوشگله اگه پرده رو هم حریر طوسی خیلی کمرنگ بزنی دیگه عالی میشه

تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی

عزیزم منکه نمیدونم قضیه چیه ولی اینجا همینطوریه خودتو ناراحت نکن

اتاق دخترتم قشنگه

فقط پردهارو بد اویزن شدن نباید میل پرده ها معلوم بشه 

باید گرهارو بندازی خط پایین نوار پرده 

ای بابا ول کن مقصر شما بودی باید حواست جمع میبود برداشتی عکس یه اتاق رو گذاشتی که هیچ لکه ایی توش مع ...

ببین اون عکسه اصلا توش با نداره اون عکس قبله من میخواستم فقط فرشو ببرم بندازم که دستم خورد نشد حتی شماره بستگانمم اومد تو تایپیک یه ذره تو افکارت تجدید نظر کن با این حجم از بدبینی وکینه زندگی برات سخت میشه

قربونت برم اینجا پر از آدمهای عقده ایه,یه سریاشون اینقدر چیزی تو.زندگی ندیدن که فک میکنن همه مثل خودشونن,بلانسبت یه سریا البته,اصلا توجه نکن,الکی خودتم ناراحت نکن,در ضمن اتاق دخترت خیلی شیکه

لکه با شامپو فرش هم نرفت؟؟

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

منم رفتم اون تاپیکو دیدم عزیزم راستشو بخوای از هر زاویه ای نگاه کردم لکه ای ندیدم کاش از فرشت و اون لکه عکس میگرفتی تا کل اتاق که بقیه هم فکر نکنن میخوای پز سیسمونی بدی

بزغاله ها وقتی ناراحتن صداشون بزغالود میشه  تو اگه بیل گیتس بودی باغچه خودتو بیل میگیتسیدی😏🖖

اول یه نفس عمیق بکش 

بعد یه لیوان آب بخور 

قالی رو نمیدونم میخای ببر بده قالیشویی 😖

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
آره عزیزم چرا فکر نمیکنیم هر حرف وهرکارمون دنیا کارماش برمیگرده به خودمون

متاسفانه انصاف و اخلاق نمونده تو بعضیها نمی دونم بگم رحم ندارن ؟بدبینن؟ حسود ؟ تا وقتی رحم نکنیم خدا هم قهرشو نصیبمون می کنه

یا من هو به کل مکان