2777
2789
عنوان

کمک😭😭 سریع😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 45 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان ال دی خوردم بازم خطر حاملگی هس؟

نه بعدشم که میگی اورژانسی خورده بودی دیگه . فکر نکنم چیزی باشه . پریودتم بخاطر قرص و استرس عقب افتاده

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
من اصلن معنی رابطه توی عقد رو نمی فهم اصلن تعجب می کنم 

چرا عزیزم? قانونی و شرعی زن و شوهر هستن

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

نگران نباش انشاالله که چیزی نیس الان ال دی بخوری اگه بچه باشه فک نکنم سقط شه فقط قسمتای جنسیش آسیب میبینه و اگه نطفه شکل بگیره قرص ال دی رفعش نمیکنه مگر مثل قرص اورژانسی درست مصرف کنی که قرص اورژانسی درست هم مصرف بشه جلوی بچه رو میگیره ولی ممکنه پری رو به هم بریزه نگران نباش 

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
نه بعدشم که میگی اورژانسی خورده بودی دیگه . فکر نکنم چیزی باشه . پریودتم بخاطر قرص و استرس عقب افتاد ...

هفته قبل ارژانسی خوردم عادت نشدم 

بعد امروزم بعد رابطه فوری ال دی خوردم

چند تا ال دی بخورم ول کنم عادت میشم میشه بگید ممنون

نگران نباش انشاالله که چیزی نیس الان ال دی بخوری اگه بچه باشه فک نکنم سقط شه فقط قسمتای جنسیش آسیب م ...

من فوری ال دی خوردم 

بعد هفته قبلش هم ارژانسی الان هفته جدید موعدم ولی استرس

الان ال دی خوردم بازم خطر حاملگی هس؟

نگران نباش عزیزم احتمالا از استرس عقب افتاده

بهتره تا عروسیت قرص پیشگیری بخوری. سیپروترون خیلی بهتر از ال دی هستش

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

هفته قبل ارژانسی خوردم عادت نشدم  بعد امروزم بعد رابطه فوری ال دی خوردم چند تا ال دی ...

یه بسته کامل باید تموم کنی تا پریود شی.  اورژانسی نخور اصلا

من فوری ال دی خوردم  بعد هفته قبلش هم ارژانسی الان هفته جدید موعدم ولی استرس

اگه دستورشو درست انجام بدی و بخوری اورژانسی نمیزاره حالا خیلی نگرانی بی بی بزن

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
واقعا  یعنی اگر از امروز تا یک هفته بخورم تا سر موعدم ول کنم عادت نمیشم

نمیدونم تا حالا اینجوری امتحان نکردم 

مگه ریخته داخل? 

🙈با عرض معذرت از همگی

2790
2778
2791
2779
2792