2777
2789
عنوان

موی وز وزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 42 پست

من انواع ماسک و نرم کننده مارک و خارجی هم امتحان کردم.

ولی واقعا چند ماهه نرم کننده پرژک خیلی خیلی موهامو نرم کرده.قرمز و طلایی داره.من طلاییشو گرفتم.البته یه حالت قهوه ای کمرنگ با در طلایی

سشوار هم عادت داشتم بخاطر فر و وز.چند وقته نمیکشم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای بابا توهم اگه موهات همش چرب بشه حاضری موهاتو مثل اسکاچ کنی به خدا،حسرت به دلم موند موهای خشک داشت ...

تعادل خوبه.زیاد خشکم خوب نیس.من اگه ده روزم حموم نرم هنوز عین سیم طرفشوییه.قبل حموم یه لیوان روغن میزنم.یه ساعت بعد انگار نه انگار

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
تعادل خوبه.زیاد خشکم خوب نیس.من اگه ده روزم حموم نرم هنوز عین سیم طرفشوییه.قبل حموم یه لیوان روغن می ...

آره واقعا تعادل خوبه،بانظرت موافقم،اما باز موی خشک یه چیز دیگست :) 

سلام عزیزم اول موهاتو کوتاه کن تا رسیدگی بهش راحت تر باشه 

کپسول ویتا هِر  از دارو خانه تهیه کن دوماه هر روز یک عدد بخور  و شامپو هم شامپوی درمالیفت برای موهای خشک استفاده کن  مطمئن باش نتیجه میبینی 

متولد ۱۳۳۱ هستم 
سلام عزیزم اول موهاتو کوتاه کن تا رسیدگی بهش راحت تر باشه  کپسول ویتا هِر  از دارو خانه ت ...

مرسی گلم از راهنماییتون فقط منظورتان کپسول ویتامین Eبود بود استفاده کنم 

مرسی گلم از راهنماییتون فقط منظورتان کپسول ویتامین Eبود بود استفاده کنم 

نه عزیزم  کپسول ویتا هِر رو در  نت سرچ کن متوجه میشی چیه 

مشکی رنگه و تمام ویتامین ها و مواد مورد نیاز مو از جمله آمینه های ضروری و  ویتامین ها و  پرو ویتامین های  گروه B  رو داره  

متولد ۱۳۳۱ هستم 
عه مرسی چرا من نشنیده بودم یه وقت نخندی بهم 

نه عزیزم منم به بیشتر خانمایی که واسه موهاشون مشکل دارن  اما مشکلشون زمینه ای نیست مثل چربی کف سر که توسط پوست سر ترشح میشه   همین کپسول و شامپو های گروه درمالیفت رو تجویز میکنم 

متولد ۱۳۳۱ هستم