apn2 مدیر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 101 عنوان موی وز وزی | مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 42 پست سلام خانما خسته شدم از موهام خیلی وز حالت پشم بز گرفته 😔😔😔😔😔😔تو رو خدا کمکم کنید اکثر درمانا مقطعی هستن فقط نگین کراتین که پلاکش ندارم 1399/05/12 | 15:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
apn2 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 101 وازلین امتحان کن از نوع خوبش باشه عزیزم امتحان میکنم
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13326 من انواع ماسک و نرم کننده مارک و خارجی هم امتحان کردم.ولی واقعا چند ماهه نرم کننده پرژک خیلی خیلی موهامو نرم کرده.قرمز و طلایی داره.من طلاییشو گرفتم.البته یه حالت قهوه ای کمرنگ با در طلاییسشوار هم عادت داشتم بخاطر فر و وز.چند وقته نمیکشم پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
ژوان۱۹ عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 1737 شما امتحان کردی اینو اره وقتی ازحموم میام بیرون میزنمولی بهترین چیز سرم موعه بگرد یه مارک خوب بگیر وقتی موهات نم داره بزن بشششششدت نرم و حالت دارمیشن
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13326 ای بابا توهم اگه موهات همش چرب بشه حاضری موهاتو مثل اسکاچ کنی به خدا،حسرت به دلم موند موهای خشک داشت ... تعادل خوبه.زیاد خشکم خوب نیس.من اگه ده روزم حموم نرم هنوز عین سیم طرفشوییه.قبل حموم یه لیوان روغن میزنم.یه ساعت بعد انگار نه انگار پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
fatikhanooooom عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 2892 توحموم موهاتو شونه کن نه بیرون تو حموم سرتو بیار پایین و موهاتو به طرف بالا چنگ بزن و همون موقع در حال چنگ سرم کریستال بزن 🖤v is my love🖤
apn2 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 101 من انواع ماسک و نرم کننده مارک و خارجی هم امتحان کردم. ولی واقعا چند ماهه نرم کننده پرژک خیلی خیلی ... چه خوب گلم حتما میگیرم امتحان میکنم مرسی
happyyyy عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 1327 تعادل خوبه.زیاد خشکم خوب نیس.من اگه ده روزم حموم نرم هنوز عین سیم طرفشوییه.قبل حموم یه لیوان روغن می ... آره واقعا تعادل خوبه،بانظرت موافقم،اما باز موی خشک یه چیز دیگست :)
my_life_your_life عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 713 سلام عزیزم اول موهاتو کوتاه کن تا رسیدگی بهش راحت تر باشه کپسول ویتا هِر از دارو خانه تهیه کن دوماه هر روز یک عدد بخور و شامپو هم شامپوی درمالیفت برای موهای خشک استفاده کن مطمئن باش نتیجه میبینی متولد ۱۳۳۱ هستم
apn2 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 101 سلام عزیزم اول موهاتو کوتاه کن تا رسیدگی بهش راحت تر باشه کپسول ویتا هِر از دارو خانه ت ... مرسی گلم از راهنماییتون فقط منظورتان کپسول ویتامین Eبود بود استفاده کنم
my_life_your_life عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 713 مرسی گلم از راهنماییتون فقط منظورتان کپسول ویتامین Eبود بود استفاده کنم نه عزیزم کپسول ویتا هِر رو در نت سرچ کن متوجه میشی چیه مشکی رنگه و تمام ویتامین ها و مواد مورد نیاز مو از جمله آمینه های ضروری و ویتامین ها و پرو ویتامین های گروه B رو داره متولد ۱۳۳۱ هستم
apn2 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 101 نه عزیزم کپسول ویتا هِر رو در نت سرچ کن متوجه میشی چیه مشکی رنگه و تمام ویتامین ه ... عه مرسی چرا من نشنیده بودم یه وقت نخندی بهم
my_life_your_life عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 713 عه مرسی چرا من نشنیده بودم یه وقت نخندی بهم نه عزیزم منم به بیشتر خانمایی که واسه موهاشون مشکل دارن اما مشکلشون زمینه ای نیست مثل چربی کف سر که توسط پوست سر ترشح میشه همین کپسول و شامپو های گروه درمالیفت رو تجویز میکنم متولد ۱۳۳۱ هستم