2821
2789
من پزشک داروسازم به هیچ وجه به هیچ وجه و بازم به هیچ وجه بهش راکوتان نده اصلا و ابدا بیچاره میشه بچه ...

😪😪😪تو کجا بودی که من دیروز تا مرز افتادن پیش رفتم

امتحان داروشناسی رو😭

با دلای پاکتون واسم یه صلوات برسین😍مرسی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من اریترومایسن میخوردم با راکوتان معده داغون حالت تهوع رفتم دکتر واسم سرم نوشت بعدم گفت قرصاتو قطع ...

ن من قبل اینکه برام راکوتان بنویسه ازم پرسید مشکل معده نداری 

فکر کنم اثرش از ازیترو بیشتر باشه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
من پزشک داروسازم به هیچ وجه به هیچ وجه و بازم به هیچ وجه بهش راکوتان نده اصلا و ابدا بیچاره میشه بچه ...

میشه بگین چکار کنم دخترم داره افسردگی میگیره خیلی صورتش داغون

من یکی از اشناهمون خودش پزشکه بعد راکوتان مصرف کرد هم خودش هم دخترش  منم مشورت خواستم ازش گفت ...

عزیزم راکوتان مقطعی درمان میکنه ممکنه ۱ ۲ سال جوش درمان شه پوست صاف شه بعدش باز با شدت برخواهد گشت جوش منشا ریشه ای داره باید ریشه ای درمان شه بعدشم راکوتان بشدت مضره اکسپیان سرطان زا داره بنده کارم اینه تار و پود هر دارویی رو بهتر از پزشک میدونم راکوتان نازایی میاره ریزش مو شدید میاره 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
میشه بگین چکار کنم دخترم داره افسردگی میگیره خیلی صورتش داغون

من خودم پزشک داروسازم و خودمم جوش دارم به امام حسین یبارم راکوتان نخوردم خب من بهتر میدونم تار و پود داروها چیه راکوتان اکسپیان سرطان زا داره به هیچ وجه بهش نده قرص داکسی سایکلین ۱۰۰ آبی رنگ‌بخر یک روز درمیان با شکم پر بده بخوره صابون تی سی سی اژه آبی رنگ یا صابون نوباکتر اوسرین بخر اصلش صبح و شب بشوره ضد افتاب بی رنگ لافارر بخر بیرون رفتنی حتما حتما بزنه موقع مصرف داکسی سایکلین هم اصلا چند ساعت قبل و بعدش لبنیات مصرف نکنه انشاالله خوب میشه  تروخدا راکوتان بهش نده دختر بچه اس نازایی میاره خدایی نکرده 

ممنونم جاش چال میفته خیلی عذاب اوره 

اصلا نگران جاش نباش فقط بگو دس کاری نکنه درک میکنم میخاره ولی بگو اصلا دسکاری نکن بعد اگه امکانشو دارین ببر یه ازمایش خون هورمونی تست کبد تخمدان و کیست سونو اینا بره شاید از اونه جوشهاش منشا جوشش معلوم بشه درمان که بشه دیگه جوش نمیزنه بعد برای جای جوشش میبری دکتر پوست خوب لیزر co2 میکنه میشه آیینه اصلا نگران نباش بده پیامهای منو بخونه خودشم قوت قلب بگیره