یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر خودباوری داشته باشی متوجه میشی افراد نگاه خودشون رو دارن دیدگاه خودشون رو دارن و صرفا تغیر ادبیات نوشتاری یا تاثیر پذیری از الگوهای غلط دال بر سوژه نبودن نیست
شماالان به خاطر همین ادبیات سوژه و مخاطب من شدی ! درست نیست
ببخشید من یه سوالی برام پیش اومده با توجه به شغل و رشتتون اینکه تو سایت عضو شدین فقط جنبه سرگرمی و پرکردن وقتتونو داره یا بخاطر کار تون هم استفاده ای داره ؟چون اینجا اکثرا تاپیکا مربوط به مشکلات و مسائل روزمره و خانوادگی ما خانوماس میپرسم .
1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤