2777
2789
عنوان

الان فیلم عروسیمو دیدم و حرکات خواهرشوهرمو دیدم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم کلی خندیدم الان😂😂😂 میخام ی روز بگم بیان فیلمو ببینیم این صحنه رو همه ببینن😂

شما 6هفته بودی چرا ب همه گفتی تو عقد باردار شدی

اصلا لازم نبود تو عروسیت کسی بفهمه

الان با ادبیات اصیل حرف بزنیم سوژه میشیم دکتر

اگر خودباوری داشته باشی متوجه میشی افراد نگاه خودشون رو دارن دیدگاه خودشون رو دارن و صرفا تغیر  ادبیات نوشتاری یا تاثیر پذیری از الگوهای غلط دال بر سوژه نبودن نیست  

شماالان به خاطر همین ادبیات سوژه و مخاطب من شدی ! درست نیست  

متولد ۱۳۳۱ هستم 
اگر خودباوری داشته باشی متوجه میشی افراد نگاه خودشون رو دارن دیدگاه خودشون رو دارن و صرفا تغیر   ...

البته من این مدل حرف زدنو بیشتر میپسندم تا اصیل حرف زدن،به خصوص تو مجازی

فقط طلاق

حالا مثلا مهمونا بدونن چی میخواد بشه 😐😐😐😐

اینا همه از تربیت غلط خالم 

ی بار بم میگف دختر من کجا توی ک نصف عمرت خونه محردی بودی کجا دختر من سالی دو دفه رفته کربلا😐🤚

قیافه این روزای من
هرطوری مایلی عزیزم 

ببخشید من یه سوالی برام پیش اومده با توجه به شغل و رشتتون اینکه تو سایت عضو شدین فقط جنبه سرگرمی و پرکردن وقتتونو داره یا بخاطر کار تون هم استفاده ای داره ؟چون اینجا اکثرا تاپیکا مربوط به مشکلات و مسائل روزمره و خانوادگی ما خانوماس میپرسم .

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
بیشتر ببینید