2821
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61260 بازدید | 4305 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به اون دومی رفت..نمکی مخالفه دیشبم گفت..

اره لعنتی🦄😣

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
چی شد ساعت چهار چی گفتن ندیدم من

موکول کردن به امروز 🦄🍓

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

بچه ها تاپیک بزنید دوستاتون گروهاتون استوری اینستاتون تویتر فیسبوک هرررر جا🤣

اینو پخش کنید من خسته شدم 

🔆 نظرسنجی پیامکی شبکه خبر 🔆

ارسال عدد 2 به سامانه 300001234  ✅

تا الان نتایج ۶۰ به ۴۰ رسیده

۶۰٪ = موافق تعویق

۴۰٪ = مخالف تعویق

بچه ها تاپیک بزنید دوستاتون گروهاتون استوری اینستاتون تویتر فیسبوک هرررر جا🤣 اینو پخش کنید من خسته ...

الان تاپیک بزن تو نی نی سایت منم براتون پیامک کردم بچه هام کمک میکنند

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
الان تاپیک بزن تو نی نی سایت منم براتون پیامک کردم بچه هام کمک میکنند

تاپیک نمیرسم درسم دارم میخونم این وسط شما بزنید🙏🦄

بچه ها تاپیک بزنید دوستاتون گروهاتون استوری اینستاتون تویتر فیسبوک هرررر جا🤣 اینو پخش کنید من خسته ...

وای معلوم نیست با چند تا خط پیام دادند  همه فامیلا رو گفتن   !!  اخه۴۰ درصد خیلیه

https://www.hamshahrionline.ir/news/536757/اختلاف-نظر-وزرای-بهداشت-و-علوم-درباره-برگزاری-کنکور-وزیر- ...

چرا اینایی که زیر اینا پست میزارن اکثرا مخالفن خیلی مشکوکه

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792