شوهر من کارگر خدا شاهده همش بی پولیم من باردار شبا از فکر و غصه خابم نمیبره شوهرم سیگارش شده از اعصاب خوردی . اونوقت پدرشوهرم رفته برا دخترش که تازه شوهرشم بناس در آمدش بدنیس گوشی خریده واقعا که
خب من نمیتونم شما رو مجاب کنم بیشتر از تجربیاتت بتونی تصور کنی 😊
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
یعنی در این حد زندگیتون سخته که واسه ی گوشی فک میکنین باید آویزوون پسر مردم شین؟؟ چقدر دلم بر ...
دلت برا خودت بسوزه ادمی ک شوهر داره دلیلی نمیبینم کس دیگه براش قدمی برداره .ازدواج یعنی اینکه اون فرد مسئولیت به عهده گرفته تا سی و سه چشمه زن رو فراهم کنه
باباشه بخره چه ایرادی داره اسی ناراحت نشو ولی اینکه شما تو بیپولی باردار شدی مسولیتش گر ...
😲😂
🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
اگر به شما قبل عروسیت قولی داده بود بابت کمک مالی تو زندگیتون شما الان حق داری ناراحت بشی اما اگر قولی نداده نارحتید بی جاس اگر دلش بخواد به شما هم میده