2777
2789
عنوان

پدرشوهرم برا دخترش گوشی خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 5687 بازدید | 232 پست
درک نمیکنم چون معتقدم یه پدر پسر دار تو این دوره زمونه بابد حداقل سرمایه ای ملکی واسه پسرش میذاشت تا ...

خب از پدر خودتم ناراحت هستی؟؟؟

که چرا پدر فلانی انقدر واسش خرج میکنه اما پدر من نه؟

انقدر محق بودن فقط آدمو عقب تر میکشه

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ مشکوکیا شیطون 

خب من نمیتونم شما رو مجاب کنم بیشتر از تجربیاتت بتونی تصور کنی 😊

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
یعنی در این حد زندگیتون سخته که واسه ی گوشی فک میکنین باید آویزوون پسر مردم شین؟؟  چقدر دلم بر ...

دلت برا خودت بسوزه ادمی ک شوهر داره دلیلی نمیبینم کس دیگه براش قدمی برداره .ازدواج یعنی اینکه اون فرد مسئولیت به عهده گرفته تا سی و سه چشمه زن رو فراهم کنه

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗
باباشه بخره چه ایرادی داره    اسی ناراحت نشو ولی اینکه شما تو بیپولی باردار شدی مسولیتش گر ...

😲😂

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

درسته اختیار داره مالشه 

ولی بهتر بود دست شما رو هم بگیره تو این اوضاع 

درک و فهم نداره 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

مگه اینجا نمیگین دختر عزیز و غم خواره پدر و مادره پسر نامرده و بی معرفت .

خب برا غم خوارش خرج کرده دیگه .

بعد هی مینالین ک چرا خواهر شوهرامونو دوس دارن این خواهر شوهرا همون دخترایی هستن که هی میکوبینشون به جنسیت پسرا😁

نه_به_تبعیض_جنسیتی#  

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂