ارامش۹۹ مدیر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 674 عنوان به نظرتون وزن دخترم خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 50 پست دخترم هفت روز دیگه چهارماهش کامل میشه دیروز وزنش کردم ۷۱۰۰بود وزنش خوبه؟؟؟ دوماهگی ۶کیلو بود میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشد 1399/05/12 | 10:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تپلویم_تپلو عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 6699 ۳۷۵۰ باشیر خودم عزیزم ماشالا خدا حفظش کنهخیلی همزیاد بهش شیر نده چون اضافه وزن میگیره و درآینده اینا مساله ساز میشه پزشک عمومی هستم👩⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم، پاسخگو هستم
تپلویم_تپلو عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 6699 دخترم واکسن دوماهگی اصلا اذیت نکرد فقط یک شب تب کرد خدا کنه.دختر منکه دیشب تا صبح به خودش پیچیدو دلپبچه داشت نمیدونم چرادلم براش کباب شد پزشک عمومی هستم👩⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم، پاسخگو هستم
ارامش۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 674 خدا کنه.دختر منکه دیشب تا صبح به خودش پیچیدو دلپبچه داشت نمیدونم چرا دلم براش کباب شد الهی استامینبوفن ندادی بهش؟ میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشد
ارامش۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 674 ماشالا خدا حفظش کنه خیلی همزیاد بهش شیر نده چون اضافه وزن میگیره و درآینده اینا مساله ساز میشه اره مامانمم حرف شمارو میزنه نمیزاره بهش خیلی شیر بدم میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشد
ارامش۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 674 ماشالا خدا حفظش کنه خیلی همزیاد بهش شیر نده چون اضافه وزن میگیره و درآینده اینا مساله ساز میشه من توحاملگی کلا ۷کیلو اضاف کردم همه بهم میگفتن دخترت به دنیا بیاد وزنش ۲کیلو بیشتر نیست ولی وقتی به دنیا اومد همه تعجب کردن میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشد
ارامش۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 674 من الان واکسن چهارماهگیشو زدم ۸ کیلو و ۱۰۰ گرم بود وزن تولدش چقد بود عزیزم میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشد
مامانbardiya عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 1435 من توحاملگی کلا ۷کیلو اضاف کردم همه بهم میگفتن دخترت به دنیا بیاد وزنش ۲کیلو بیشتر نیست ولی وقتی به ... منم 6 کیلوتقریبا ایا اصافه کردم بچم 2کیلو و 500 بدنیا اومد البته 27 روز زود بدنیا اومد و این مساله خیلی اذیتم کرد و به خودش لطمه زد امضا ندارم🙂اثر انگشت میزنم🤭
ارامش۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 674 منم 6 کیلوتقریبا ایا اصافه کردم بچم 2کیلو و 500 بدنیا اومد البته 27 روز زود بدنیا اومد و این مساله خ ... من دختر اولم بیست روز زودتر به دنیااومد وزنش ۲۹۰۰بود ولی دختر کوچیکم ۴۰هفته میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشد
تپلویم_تپلو عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 6699 الهی استامینبوفن ندادی بهش؟ نه دلپیچه داشت استامینوفن به دردش نمیخوره همش میپیچید بخودش پزشک عمومی هستم👩⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم، پاسخگو هستم
ارامش۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 674 نه دلپیچه داشت استامینوفن به دردش نمیخوره همش میپیچید بخودش من بعضی شبا که دخترم دل پیچه داره رازیانه دم میکنم بهش میدم میخوابه میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشد
تپلویم_تپلو عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 6699 من بعضی شبا که دخترم دل پیچه داره رازیانه دم میکنم بهش میدم میخوابه نه بابا منکه هیچی نمیدم بجز شیر تودم و ویتامین آد و گاهی گریپ میکسچر پزشک عمومی هستم👩⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم، پاسخگو هستم
ارامش۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 674 نه بابا منکه هیچی نمیدم بجز شیر تودم و ویتامین آد و گاهی گریپ میکسچر من مولتی میدم ودوروز ه بادوم هم میدم میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشد
ارامش۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 674 نه بابا منکه هیچی نمیدم بجز شیر تودم و ویتامین آد و گاهی گریپ میکسچر عزیرم دل پیچه دخترت مال اد هستمنم به دخترم دوروز اد دادم شبش خیلی گریه میکرد دیگه بهش ندادم میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشد
تپلویم_تپلو عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 6699 من مولتی میدم ودوروز ه بادوم هم میدم نه دیگه ندهماشالا انقد خوب وزن گرفته دیگه انقد زود غذای کمکی شروع نکن براش برای همون ۶ ماهگی پزشک عمومی هستم👩⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم، پاسخگو هستم
تپلویم_تپلو عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 6699 عزیرم دل پیچه دخترت مال اد هست منم به دخترم دوروز اد دادم شبش خیلی گریه میکرد دیگه بهش ندادم نمیشه که ندیآد برای تکامل استخوانی و بیناییشون ضروریه پزشک عمومی هستم👩⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم، پاسخگو هستم