2777
2789
عنوان

دیجی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 43 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دویست به بالا چیزی اگه خواستی بگو با تخفیفش بفرستم واست عزیزم

من مسواک بین دندانی ارتودنسی میخام .چجوری تخفیفشو میگی میفرستم؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
فک کنم ۹۵۰۰،باشه🤔تهران رو نمیدونم من شهرستانم ... 

نهو پونصد؟خوبه ک یکی دیشب گفت ۳۰تومن☹

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
شماخریدکردین طلا

نه ولی عیارو این هاش رو که می خونی متوجه میشی 

اعتماد دارم ازش ولی می تریم اونی که میخوام رو نیارن 

برای چیزای برقی و اینجور چیزا اینترنتی خرید نمی کنم

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫
ی سوال چرادی جی کالابعضی وقتهاطلاهاشم آف میخوره تاحالادقت کردین خیلی مناسب قیمتاش شماهامیدونیددلیلشو

عزیزم من چندین بار خریدم . هم تضمین میکنه اصالت رو هم اینکه ارزونتر از بازار هست. علتشم اینه که روی مزد ساخت تخفیف میده. الانم کمپین گذاشته با چه تخفیفایی. میذارم ببین شاید بدردت خورد

تخفیف زیورآلات طلا زنانه

خریدت رو ثبت کنی اون جا میزنه هزینه پست چقده  

قبل اینکه ثبت کنم میخام بدونم

نه ولی عیارو این هاش رو که می خونی متوجه میشی  اعتماد دارم ازش ولی می تریم اونی که میخوام رو ن ...

من تاحالاخریدنکردم به طلاهاش فکرم درگیربودبخرم چون قیمتاش خوبن براهمین میپرسم بازممنون که گفتید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز