2777
2789
عنوان

خانومایی که نی نی تون پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 56 پست
چه مدت اينارو مصرف كنم؟ 

اصلا به تغذیه شما ربطی نداره همسرتون نباید بخوره و گرمی استفاده کنه

زندگی دقیقا از همونجایی شروع میشه که یه نفر میخنده وخنده ی اون با دیگران فرق داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو پريودت ك تخمك گزاريت ك اتفاق ميفته قوي باشه ١٠ روز بعد از پريودم ك تخمك گزاريه و دوران طلايي با ...

مرسي گلم 

دوران پريودي رو پشت سر گذاشتم امروز اخرين روز سيكل قاعدگيم بود از الان مصرف كنم ايرادي نداره؟

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

من ماست و دوغ نخوردم تا چن ماه،ویتامین E،ماهی،بروکلی،گوجه،فولیک اسید و آهن رو کلا فراموش نکن

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
اصلا به تغذیه شما ربطی نداره همسرتون نباید بخوره و گرمی استفاده کنه

خب اينجوري باشه ك من خيلي راحت ترم

ممنونم

مرسي گلم  دوران پريودي رو پشت سر گذاشتم امروز اخرين روز سيكل قاعدگيم بود از الان مصرف كنم ايرا ...

نه عزيزم سه ساعت قبل سكست مصرف كن

ميدوني هم ك براي بارداري تو اين ده روز سكست بايد يه روز در ميون باشه

به همسرتم بده مخوصا ماسالا با نبات

اگ گرد نخل از عطاری بخری و یه روز در میون یه قاشق چای خوری بخوری دیگ نمیخواد گرمی دیگه ای بخوری راسی تو موقع پری سیاه دونه آسیاب کن با عسل مخلوط کن بخور اینجوری رحمت بدون رژیم گرمی،خیلی زودتر گرم میشه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
ان شا الله خدا خيرشو با ارزوهامون يكي كنه من از خردا مصرف لبنياتو گذاشتم كنار سه هفته پيش دوهفتشو پ ...

من فقط صبحانه اونم فقط کره گوسفندی میخورم لبنیات چیز دیگه ای مث ماست وشیر اصلا نمیخوردم هیچموقع

خدایا شکرت 
من ماست و دوغ نخوردم تا چن ماه،ویتامین E،ماهی،بروکلی،گوجه،فولیک اسید و آهن رو کلا فراموش نکن

مرسي عزيزم

گرد نخل چجوری باید خورد؟

یه قاشق مربا خوری پر کن بریز تو دهنت ولی مراقب باش از دهن نفس نکشی چون خیلی نرمه میپره گلوت بعد سریع پشتش آب بخور تا بتونی با آب قورتش بدی

نه عزيزم سه ساعت قبل سكست مصرف كن ميدوني هم ك براي بارداري تو اين ده روز سكست بايد يه روز در ميون ب ...

ممنونم ك با حوصله جواب ميدي