2777
2789
عنوان

مشکلات سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 54 پست
فرو رفتگی طبیعی نیست ولی اگه میگی موقع بلوغ هم ایطور بودی شاید مشکل خاصی نباشع ولی حتما حتما برو پیش ...

حیف محیطه نمیتونم عکس بفرستم بهتر راهنمایی بشم 

انشالله که چیزی نیست، بنظرتون پول سنو گرافی و ویزیت دکتر چقدر میشه رو هم؟ 

الان کروناست میترسم.. گفتم اگه کسی میتونه مثلا تجربه داره راهنمایی کنه 

منم مشکل سینه دارم خیلی اتفاقی متوجه شدم کیست داره سینم و یکیشونو هم عمل کردم تهران

هر 6 ماه میرم برا چکاپ الان به خاطر گرونا قرار بود اسفند برم نرفتم ولی اشتباه کردم 

سینه مهمتره من شهرستانم باید یه سفر برای چکاپ برم تهران

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مشکل سینه دارم خیلی اتفاقی متوجه شدم کیست داره سینم و یکیشونو هم عمل کردم تهران هر 6 ماه میرم ب ...

عزیزم میشه بگی چند سالته و علائمت چی بود

اگه عمل نکنی خطرناکه؟؟

یکم نگرانم

عزیزم نگران نباش با رعایت جوانب احتیاط باماسک ودستکش برو پیش دکتر این کرونا حالاحالاها هستش بعضا دکتراذخودشون هم تو مطبشون خیلی رعایت میکنن من رفتم یه دکتر همه را بیرون نگه میداشت فقط 2 یا3نغر راه میداد داخل 

حیف محیطه نمیتونم عکس بفرستم بهتر راهنمایی بشم  انشالله که چیزی نیست، بنظرتون پول سنو گرافی و ...

بستگی داره جایی که سونو میری آزاد باشه یا با دفترچه بیمه چون بیشتر جاها دفترچه قبول نمیکنن

اگه با دفترچه باشه حدود 90 ولی به صورت آزاد حدود 200 سونو میشه ویزیت دکتر هم شاید 50 با دفترچه 

حالا بستگی داره دارو بنویسه یا نه یا بیوپسی بدی یا نه

اسی دکتر زنان برو نشونش بده خودش ببینه بهت میگه چیه

نگران نباش

من فقط میدونم به ندرت بعضی دخترا نوک سینشون به جایی که رو به بیرون باشه به داخله ولی نمیدونم مشکل شما همینه یا چیز دیگه برو دکتر 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

علائمتو چی بود 

والا من هیچ علامتی نداشتم نه درد نه هیچی فقط یه لار تو حموم با لمس سینم متوجه شدم یه چیز سفت تو سینمه با لمس فهمیدم بعدش رفتم دکتر و دادن سونو گرافی فهمیدم دو تا سینم کیست داره این برای چند سال پیشه

بعد پارسال مجدد چکام شدم گفت علاوه بر کیست یه توده هم داری که عمل کردم عملشم راحت بود

والا من هیچ علامتی نداشتم نه درد نه هیچی فقط یه لار تو حموم با لمس سینم متوجه شدم یه چیز سفت تو سینم ...

خداروشکر خوب شدین ولی اخه میگن زیر ۴۰خطرناکه بریم‌سونو اینا  

سونو همون مثل سونو ی شکم ؟ 

مال من بعضی وقتا تیر میکشه  مثلا تو پنج دقیقه در فاصله مشخص 😥 خیلی میترسم  

یکیشم بزرگخر از اون یکیه ینی ممکن تو بزرگتره چیزی باشه یا کوچکتره باشه که کوچک شده؟

https://harfeto.timefriend.net/16229838541279